Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče,forumska deco...
Kis2.gif.40680b6e746094df9188544ccd87bade.gif

а, види је! :lol:
Kis2.gif.40680b6e746094df9188544ccd87bade.gif

Mislila sam na drugi bezogledalni u sl funkcionalnom i $ rangu (iskljucivo mirrorless me interesuje trenutno)...
Panasonic, Fuji,...koji objektiv...
Je l imas neku preporuku?

Poslednja izmena:
Mislila sam na drugi bezogledalni u sl funkcionalnom i $ rangu (iskljucivo mirrorless me interesuje trenutno)...
Panasonic, Fuji,...koji objektiv...
Je l imas neku preporuku?
Ма каква црна препорука... појма ја немам, посебно о новотаријама задњих десетак година... оно што могу да кажем да се није променило је да колико платиш, толико добијеш, бар што се фото опреме тиче...тако да једино могу да препоручим да у оквиру буџета погледаш шта може да се добије па одабереш оно што ти по ти се по дизајну и карактеристикама свиди...
Ти си ту у силној рпедности што знаш конкретно шта хоћеш, па самим тим знаш сасвим сигурно шта можеш да очекујеш од те категоријеако те шта од техниких детаља занима, слободно питај...
Сони алфа је брутално опасна серија... видео сам и пробао неки старији модел, и био више него одушевљен, мада бих за те паре лично нагињао неком новом дслр'у, али у твом случају, капирамд а је приоритет мали габарит и тежина, тако да сигурно не можеш да погрешиш ни са том серијом ни са том класом, а посебно не са тим ценовним рангом...

Не знам колико је било од користи... али... нијансе које разликују те моделе су... скоро па занемарљиве...
бар за неку општу употребу...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back