Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма, какви превентивно...
Сасвим оправдано и вишеструко заслужено...

А, 'сте чули за Јадранку?

Kironičko zamrzavanje...

Da,ode i Jadranka.Nažalost.

166db13.jpg

Hvala,drago mi je da ima interesenata za temu.
Još imaš tehničkih problema sa monitorom?Ajde, u nabavku novog,ili da ti šaljem. :lol:

p.s.Da li još "vuče na žuto" monitor?
Možda je to posledica teme "Žuto" :zkez:

:rotf:
imas extra dokolicu za ovo! i to u pp! onako, sa sve ikonicama, na zutoj radnoj povrsini! :lol:

ma, to je posledica njegovog visemesecnog izdisaja! a sve mi nesto izlazi, pa nikako do novog!:
do sinoc, mesecima unazad, vukao boje na zuto, a od jutros krenuo da vuce i forme i sadrzaje, pa ne znas sta je na slici, a sta nije!

malo-malo, pa otrcim aparatom kod brata, da izaberem i posaljem nesto pristojno za takmicenje
a za teme i da ne govorim, pa se dodatno nerviram - cak i tudje slike ne mogu lepo da vidim, a ne li pa svoje da okacim

http://radiooooo.com/#
evo poklanjam vam jednu sjajnu stvar, do duse jos je u razvojnoj fazi ali kad se napuni bice odlicna :heart:

:worth::worth::worth:

hej, Zoki! ovo je stvarno sjajan projekt! odlicna, ali odlicna interaktivnost! svaka cast i na ideji, i na strpljivoj realizaciji! :klap:
i muzicka enciklopedija, i crtezi po okeanskim vodama, a tek Zan Zak Ruso (taj me pozdravio :lol:) i Neverland! :heart:
i jos svasta nesto, lepo i veselo, za veliku i malu decu! :zaljubljena:
da se kasnije opasuljim, vremenski i tehnicki, pa cu da krenem da otkrivam, onako olimpijski - brze-vise-dalje! :lol: :srecna:

bravo, jos jednom, i tebi, i celoj toj strpljivoj i poletnoj ekipi! :heart:

:worth::worth::worth:

hej, Zoki! ovo je stvarno sjajan projekt! odlicna, ali odlicna interaktivnost! svaka cast i na ideji, i na strpljivoj realizaciji! :klap:
i muzicka enciklopedija, i crtezi po okeanskim vodama, a tek Zan Zak Ruso (taj me pozdravio :lol:) i Neverland! :heart:
i jos svasta nesto, lepo i veselo, za veliku i malu decu! :zaljubljena:
da se kasnije opasuljim, vremenski i tehnicki, pa cu da krenem da otkrivam, onako olimpijski - brze-vise-dalje! :lol: :srecna:

bravo, jos jednom, i tebi, i celoj toj strpljivoj i poletnoj ekipi! :heart:
he, sad vidim kako sam se lose izrazio. da ne dodje do zabune, nisam ja ovo radio niti imam ikakve veze s tim. samo sam podelio zato sto mi deluje da ce u perspektivi kad se poprave neke stvari biti sjajna stvarcica... <3

oo, pa to ne oduzima nista od sjajnosti projekta, vec naprotiv, samo treba da se doda - hvala, Zoki, na ovom linku! :malav:

salu na stranu, stvarno sjajan projekt! slicno me je odusevio pre nekoliko godina i ovaj SF projekt! :heart:
nesto sasvim razlicito od tvog linka, ali isto sjajno! uzivala sam u svakoj pricici, pa evo, mozda se jos nekome svidi...

Сећам се како су ме лагали док сам био клинац да је ово иста песма, само да је Клаус пева на више језика, јер му се може и да иначе 20-ак језика говори...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back