Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate kako drugari i drugarice, uopšte neću da preslušavam te pesme. Ocenjujem samo fotografije.

13 - 5 poena (prosto, zbog kvaliteta, mada nije mi baš legao taj wide krop, al ajde.)

1 - 5 poena (volim te wild/action/sports fotke)

3 - 5 poena (i ova, ima neku priču sa tim puteljkom, ali prve dve su kvalitetnije)

Ali kako onda ocenjujes fotografije, jer poenta takmicenja i jeste oceniti fotografiju u sklopu video-klipa koji je dat.

Ocenjujem kvalitet fotografije, utisak, tehničku izvedbu, pre svega. Mene bi i onako inspirisale na drugu muziku, so what's the point?

A koja je onda poenta i ovako? Ja kada sam glasala, glasala sam samo za one fotke gde mogu da stvorim jasnu asocijaciju i gde mi se fotografija i muzika uklapaju... Ako bih glasala samo po ovome sto si ti napisao, moja lista bi izgledala drugacije.

A koja je onda poenta i ovako? Ja kada sam glasala, glasala sam samo za one fotke gde mogu da stvorim jasnu asocijaciju i gde mi se fotografija i muzika uklapaju... Ako bih glasala samo po ovome sto si ti napisao, moja lista bi izgledala drugacije.

Ne mogu da glasam za fotografiju koja mi nije dobra, pa sve da uz nju ide najlepša pesma na svetu, jbg. Ako vam ne odgovara kako sudim, nemojte uračunati moje poene.

Ne mogu da glasam za fotografiju koja mi nije dobra, pa sve da uz nju ide najlepša pesma na svetu, jbg. Ako vam ne odgovara kako sudim, nemojte uračunati moje poene.

uopste nije poenta teme da li je pesma lepa ili najlepsa i da li je fotografija lepa ili najlepsa.

poenta teme je napraviti kompromis kvaliteta fotke i njenog usaglasavanja na temom
koja je onda svrha pesme ako gledas na nacin na koji gledas?
ti prakticno gledas temu kao slobodnu i ocenjujes fotku a tema nije bila slobodna nego je bila poenta usaglasiti fotku sa pesmom.

to nije rigidnost nego da li si promasio poentu teme ili ne.

Poenta je da fotografija ilustruje pesmu, pa onda sve ostalo.

ne, poenta je da postavljač fotke pokaže emociju kroz melodiju koju je na njega fotka ostavila..pa sad svi posmatrači svojim čulima treba da ocene taj pogodak
( kao da svi mogu da naslute tudje emocije) :( ( kvalitet /ili pokušaj u tome /fotke bi trebalo da se podrazumeva)

ukusi muzički i estetski su nemerljivo različiti, tako da je apsurd o tome divaniti...neka se svako posluži trenutnim utiskom i po svojem nahodjenju (kao i do sada)..

Relacion nadjem za istu fotku i potpuno drugu muziku, al nema tog relacion koj moze da izvadi fotku, ako mi se ne dopada. ;)

Evo vidi Zemo:

Mene ova pesma asocira na

ovu sliku:

rsz-mala.jpg

ne, poenta je da postavljač fotke pokaže emociju kroz melodiju koju je na njega fotka ostavila..pa sad svi posmatrači svojim čulima treba da ocene taj pogodak
( kao da svi mogu da naslute tudje emocije) :( ( kvalitet /ili pokušaj u tome /fotke bi trebalo da se podrazumeva)

ukusi muzički i estetski su nemerljivo različiti, tako da je apsurd o tome divaniti...neka se svako posluži trenutnim utiskom i po svojem nahodjenju (kao i do sada)..

Tolika u akciji:

gmr-003k05.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back