Nemi Sufler
Ističe se
- Poruka
- 2.705
Mene je to zanimalo kako ne bi nova tema bila "vec vidjeno"...posle sam tebe kontaktirala i imamo novu temu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mene je to zanimalo kako ne bi nova tema bila "vec vidjeno"...posle sam tebe kontaktirala i imamo novu temu.![]()

Kad ces vec jednom doci do tog kablica, da nam ne opisujes vise svoje fografije slovima![]()

pozajmicu ti ja moj.![]()

Tako smo mi kao deca brojali dane, po prespavanim nocima, kada jedva cekamo da prodju![]()

Pa kad si jos mali![]()

Dobro de, aj velik si
Gde su nam ostali?Da nije negde zurka a nas niko nije zvao?![]()

kad nisam šiznula!
jutros nisam imala vremena da snimim parče trave kod crkve-svo se crveni od bulki-slika za pamćenje.
Stoka pokosila SVE travnate površine..umrlo je crvenilo od Boga poklonjeno![]()

A ne znam...sta reci onda za sve one ljude sto ufotkasmo na ulicama i povesasmo ovde?
Milunka je onda obrala bostan![]()
Može jedno pitanjce : Da li je meni kao amateru dozvoljeno snimanje objekata bez dozvole vlasnika objekta, a snimanje je izvršeno iz dela javne površine tj. hodam ulicom i vidim zanimljivu fasadu neke kuće i fotografišem je i objavom na netu. Da li sam počinio krivično delo povrede privatnosti i da li mi je trebala dozvola za fotografisanje nečije kuće ( napominjem da je fotografisanje učinjeno na ulici tj javnoj površini ) ??
... sa ledja ili sa strane gde se lice ne prepoznaje mislim da nije strasno Po krivičnom zakonu, nisam narušioo ničiju privatnost na svim svojim fotografijama...Nije mi jasno, kakvu to strašnu tajnu krije fasada nečije kuće da bi trebao da tražim dozvolu da istu fotografišem s ulice?
U svakom slučaju, lep je dan za lepe foografije
Po krivičnom zakonu, nisam narušioo ničiju privatnost na svim svojim fotografijama...Nije mi jasno, kakvu to strašnu tajnu krije fasada nečije kuće da bi trebao da tražim dozvolu da istu fotografišem s ulice?
U svakom slučaju, lep je dan za lepe foografije