Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se mene tice moze i odmah. ;)

Nego da vas pitam, hocemo li da se igramo sa akcentom na boje ili ljude i zivotinje, m? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

I kako mogu da vidim i saznam koje su tacno sve teme vec bile?

Vidi prvih par strana...mislim da su sve ostale još uvek na listi..
Ono čega se ja sećam : Ples senki, Tabletop, Muzika, Ljubav, Sneg, Grad, Naša najdraža fotka ( tako nešto), ...i to bi bilo to od mog jadnog pamćenja ( ne računam ove najnovije kojih se i ti sećaš):D

A ne, to je vec tesko...a umorni smo rekla bih.
Nego ce biti uzivancija dok budemo se sirili kroz temu...opustena uzivancija za sve dusice kako im se prohte.:zaljubljena:

Laku noc svima i lepe snove zelim.

p.s.novu temu cu postaviti cim dobijem zeleno svetlo i instrukcije od moderacije.

Poslednja izmena:
Ne, sad sam još dodatno razdražena ružnim ponašanjem pojedinaca na nekim drugim temama tako da...KME! :P
A iovako imam obaveza tako da...idem da se okrkam Guaranama i počnem da radim nešto pametno za promenu :)
Nadam se da makar ti imaš neke lepe planove za danas:D

Ne, sad sam još dodatno razdražena ružnim ponašanjem pojedinaca na nekim drugim temama tako da...KME! :P
A iovako imam obaveza tako da...idem da se okrkam Guaranama i počnem da radim nešto pametno za promenu :)
Nadam se da makar ti imaš neke lepe planove za danas:D

Ej ta Gurana će ti samo pogoršati stanje, zamisli jedno razdraženo stvorenje koje je dobilo nešto malo energije :D I to još divlje :P
Najbolje bi bilo kad bi mogla malo da spavaš :)
Ja sam sada na odmoru..do subote i to i radim, odmaram :D a od sledeće nedelje će biti ...zanimljivo :D

Ovo je luda stvar! :rotf: ... i ja pocinjem ovako da se ponasam - bas sam inficirana:roll:, slikam sve sto pi proleti pored kamere. Pre neki dan mi je pala tegla sa krastavcima na pod i eksplodirala u milion delova ... otkacila sam i brzo se vatala za kablic i krpu... Posle kad sam sve spremila pobesnila sam jer sam se setila da nisam slikala! :mrgreen: (podsetila se videci onog u muzeju)

Ovo je luda stvar! :rotf: ... i ja pocinjem ovako da se ponasam - bas sam inficirana:roll:, slikam sve sto pi proleti pored kamere. Pre neki dan mi je pala tegla sa krastavcima na pod i eksplodirala u milion delova ... otkacila sam i brzo se vatala za kablic i krpu... Posle kad sam sve spremila pobesnila sam jer sam se setila da nisam slikala! :mrgreen: (podsetila se videci onog u muzeju)

Da, dobro je :)
Nego !JO, bolje ti malo pripazi, nedavno ti ispao paradajz, sad krastavci... :P :D

Eto JO..
sad bi imala fotkicu za novu temu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back