Nemi Sufler
Ističe se
- Poruka
- 2.705
Cenis da te nisu bile?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto se mene tice moze i odmah.
Nego da vas pitam, hocemo li da se igramo sa akcentom na boje ili ljude i zivotinje, m?
- - - - - - - - - -
I kako mogu da vidim i saznam koje su tacno sve teme vec bile?
ja ustaje posle 12

Dacu nam jednu jako siroku temu.
Odlucila sam....uzivancija neka bude.
Mislim, nije to tema..to je osecanje![]()

Dacu nam jednu jako siroku temu.
Odlucila sam....uzivancija neka bude.
Mislim, nije to tema..to je osecanje![]()

Ne, sad sam još dodatno razdražena ružnim ponašanjem pojedinaca na nekim drugim temama tako da...KME!
A iovako imam obaveza tako da...idem da se okrkam Guaranama i počnem da radim nešto pametno za promenu
Nadam se da makar ti imaš neke lepe planove za danas![]()

Nadam se da fotkaš makar! Uživaj u lepom danu i ne žuri nazad, ima da padneš u nesvest kad vidiš cirkus![]()
... i ja pocinjem ovako da se ponasam - bas sam inficirana
(podsetila se videci onog u muzeju)Živ je Han, umro nije!
Al još mu ne radi net!
Samo da ve pozdravim u prolazu!![]()

Ovo je luda stvar!... i ja pocinjem ovako da se ponasam - bas sam inficirana
, slikam sve sto pi proleti pored kamere. Pre neki dan mi je pala tegla sa krastavcima na pod i eksplodirala u milion delova ... otkacila sam i brzo se vatala za kablic i krpu... Posle kad sam sve spremila pobesnila sam jer sam se setila da nisam slikala!
(podsetila se videci onog u muzeju)

nova temilica...ko prvi njegova je Ovo je luda stvar!... i ja pocinjem ovako da se ponasam - bas sam inficirana
, slikam sve sto pi proleti pored kamere. Pre neki dan mi je pala tegla sa krastavcima na pod i eksplodirala u milion delova ... otkacila sam i brzo se vatala za kablic i krpu... Posle kad sam sve spremila pobesnila sam jer sam se setila da nisam slikala!
(podsetila se videci onog u muzeju)
I kako mogu da vidim i saznam koje su tacno sve teme vec bile?