Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamurović ...Zamurović ... Zamurović ... :dash: ... kako sam mogla da mu zaboravim ime :rumenko: ... Hvala ti Serpent Saint :)

0302velika.jpg

Rotting Christ

"Ahura Mazda-Azra Mainiuu"

Aeshmem - Akhem - Âtrem - Âpem
Aeshmem
Ahumca - Mahrkăi - Cinmănahe - Aeshmem
Akhem
Love and hate - Lust and pain
Love = Pain

War and pain - Life and chain
Life = Pain

Ahura mazdā - Aŋra mainiuu

Aeshmem - Akhem - Atrem - Apem
Aeshmem
Sin and faith - Desire and flame
Sin = Flame

Ahura mazdā - Aŋra mainiuu

Love and hate - Lust and pain
Love = Pain
War and pain - Life and chain
Life = Pain

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Hvala :)- super su slike! Nadam se da ce nas Mike - Toledo19 pocastiti i ovde koji put svojim slikama kako bi mu dala licno reputaciju! ;)

Meni su Zamuroviceve fotografije interesantne jer su etno - tradicionalne. Govore mnogo o ljudima iz razlicitih krajeva nase domovine; govore o njihovom svakidasnjem zivotu, navikama, obicajima - tradicijama. Neverovatno kako mu uspeva da prenese na sliku trenutne emocije mnogih osoba kao i desavanja, tako da posmatrac (u ovom slucaju ja) dobije osecaj da je u centru spektakla. E sada, mislim da ne preterujem ako tvrdim, da ce se njegove slike - ako jos nisu - onda sigurno za koju deceniu - podrazumevati pod istoriskom dokumentacijom, posto razlicite tradicije i obicaji u mnogim krajevima Srbije polako izumiru :(

:)

053.jpg

018.jpg

072.jpg

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Tol
Toledo 19 ima svoj blog ovde i tu stavlja fotke...mada ga je bilo i na pdf fotografije..NAŠE AMATERSKE FOTOGRAFIJE (??? :hahaha: genijalan je koliko se ne exponira :zaljubljena:)

6694280147_0d3b748718_z.jpg

http://forum.krstarica.com/showthread.php/336425-NAŠE-AMATERSKE-FOTOGRAFIJE?p=20630066#post20630066

mada ih ima još...ali na toj strani su svi jako lepo fotkali...( nina..milunka and etc..

nadjoh od Recke fotku :) mada su i laida i Brajan..barbi i ostali strava fotkali
http://forum.krstarica.com/showthread.php/336425-NAŠE-AMATERSKE-FOTOGRAFIJE/page44

jelica2.jpg

Perfektno!
nepoznat mi je taj "Spot Healing Brush Tool (J)" ja imam na picasi retouching - moze to mnogo bolje i preciznije nego sto sam gore na brzinu uradila - ali ovo sto si ti uradio je 100% - perfektno! :)

Poslednja izmena:
Evo ga !JO orginal :)

sfdqmt.jpg

Prvo sam hteo samo da sklonjim stub, kese i sl. Onada rekoh sto ne bi bila voda do sipke :D I tu sam bas poceo da brljam ..
Onda sam nastavio....:D Ali eto...umem da uklonim sve sitne stvari, a da se ne primeti :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back