arj_pd
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
@ haza
Cropovana je. Ipak je to malo predaleko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

creatrix mi te volimo!
![]()

ova fotografija je u pitanju
Pa nisi ni probala.![]()
) и он је сликао ваљда за Блиц или Прес, заборавио сам. Е видите, левак је у овом случају онај који га је запослио, поред свих наших фотографа...Pall Mall
jesam... ali izgleda da fotografija stvarno nije za mene... niko me ne shvata ozbiljno a najvise me nadrkava kada se pojave neki levaci i oni su sad kao nesto mnogo dobri i kreativni...
@zoran, svaka ti chast... uspeo si da kada se osecam najnize da me ubedachis jos malo...

, posao moze da bude ekstra dosadan( ides da slikas cev koja je pukla, wtf!? svi znamo izgleda cev) a moze i da bude nesto bas zanimljivo i sa mogucnoscu da se bas izrazis. znaci odslikaj ono sto je pos'o i sto moras a ti posle ako hoces slikaj nekoga za intervju i iz helikoptera za sebe.... 

...nazalost, zavisimo od onoga sto se vecini dopada... onaj ko je alternativa slabo ce da prodje i leba da se najede od toga sto radi... a ja imam neku zelju da jedem leb od fotografije... ali cini mi se da su mi shanse slim to none!
...u krajnjoj liniji... zarazena sam trenutachno virusom foto-reporterstva... za to krivim foto-reportere iz Associated Press-a koji mi razduvavaju mozak svakom svojom fotografijom!
...znam samo da me jako deprimira trenutachna situacija u kojoj se nalazim a svojski se trudim da nadjem izlaz... nevrmajnd...