gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno to stoji da je fotografija skup hobi-kao i skoro svaki hobi ali-ima tu i sledeca racunica-prosecan pusac ako ste pusac popusi bar kutiju i vise dnevno=lutija cigara je danas pa ne ispod 100+ din>znaci jedan aktivan pusac "popusi"~ 40 evra mesecno!>x12 meseci=skoro 500 evra...znai za 2 godine imate dobar digitalac DSLR s kitom ili 2 srednja.solidna ili jedan bas dobar objektiv...Jos kad se uzme u obzir da foto-oprema obicno se uzima na3 4 pa i vise godina da traje...matematika je jasna..Nego ljudi trose pare na-alkohol, cigareete, sminku(zene),gorivo, provode itd. Nisu ljudi siromasni ljudi su KOMFORMISTI tj. licemeri-ne bi da se odreknu necega a hteli bi sve...e pa nece da mozeCitam knjigu Digitalna fotograija Scott-a Kelby-ija i naidjem na deo gde sa prilicnom dozom humora covek hoce da kaze kako je ozbiljno bavljenje
fotografijom skup sport..evo samo delic ..ostalo me mrzelo da kuckam..
“Jedno od pitanja koje mi najcsce postavljaju glasi:Koji objektiv da kupim?naravno da bih odgovorio na to pitanje,moram i ja da postavim jedno vazno pitanje:Koliko je stabilan vas brak?to pitam jer ako je brak zaista stabilan i ako se zasniva na poverenju,paznji,saosecajnosti i zdravom strahu od vatrenog oruzja moguce je da ce opstati cak i ako se jedan od bracnih partnera opredeli za ozbiljno bavljenje fotografijom.u suprotnom ne odgovaram na pitanje jer ozbiljno bavljenje fotografijom zaista testira stabilnost braka.na primer,doci ce trenutak,zapamtite ove reci,kada cete morati da donesete odluku da li cete kupiti nov ,brz,f/2.8 objektiv ili ostati u braku.”
....dalje prica o placanju racuna,odlaska na odmor ,hipoteke i slicno vs.kupovine dobrog objektiva...............![]()