Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja baš i nisam neki fotograf - zato imajte razumevanjaz:)
iako imam dva aparata - najčešće slikam telefonom jer mi je uvek pri ruci kad mi dođe inspiracija
A Nina me odavno inspirisala sovama pa sam htela da joj pošaljem svoje sovice
imam ih samo šest a bila sam ubeđena da ih je više
dakle Ninočka - poklončić za tebe:
jelka 012.jpg

ova najveća je u stvari gorionik za sveću, leva je od žada a desna od mermera
evo kako to izgleda- zanimljiva je potpuna refleksija na crnoj polituri klavira koji mi je poslužio kao postolje
jelka 017.jpg

jelka 015.jpg

Prilozi

• jelka 018.jpg
    jelka 018.jpg
    28,3 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
не...
велике фотографије се или смањују или стављају у спојлер...

OK, :) . Hvala,.. verovatno zbog ravnopravnosti :).. jasno - link ne opterećuje forum,.. u neku ruku je bolje rešenja od hostinga ovde :)
mada mi u temi TRI BOJE,
icon1.png
Re: Такмичење на тему ТРИ БОЈЕ

pri pokušaju slanja fotografije preko PP-a, otvara mi se samo opcija linka ( a ne i hostinga - ovde). Je li to OK?​
niste odgovorili zašto u (ovom pdf-u) editoru za PP moderatorima nema opcije za hosting, na server Krstarice, čiji resize-program odmah smanjuje dimenziju na 800px. ?? ,.. a u temama je ima, a time bi se rešilo dosta.

[/CENTER]

Poslednja izmena od moderatora:
OK, :) . Hvala,.. verovatno zbog ravnopravnosti :).. jasno - link ne opterećuje forum,.. u neku ruku je bolje rešenja od hostinga ovde :)
mada mi u temi TRI BOJE,

niste odgovorili zašto u (ovom pdf-u) editoru za PP moderatorima nema opcije za hosting, na server Krstarice, čiji resize-program odmah smanjuje dimenziju na 800px. ?? ,.. a u temama je ima, a time bi se rešilo dosta.

Upload fotki sa kompjutera/androida, od samog početka nije moguć u PP kao ni na profilima drugih članova, već samo u temama.

Види, Плант,
Приватне поруке су, просто, приватне поруке, било модераторима, било администраторима било осталим члановима.
Нема разлике.

Концепт је такав да се хостинг фотографија нуди као услуга форума.
А као услуга, понуђен је само на јавним темама.
Због опште прегледности и форме коју овде имамо, 800 пиксела по дужој страни је оптимум који је одавно утврђен.
Због тог оптимума, хостинг, који као услугу нуди Крстарица је оптимизован тако да фајлове аутоматски смањи на одговарајуће димензије.
То је велики помак од оног система где је постављање било немогуће уколико су резолуција или величина фајла прелазили одређене маркере.
Наравно, као и све услуге, и ова о којој причамо није обавезујућа за коришћење форума.
Свако је слободан да користи хостинг сервер по свом избору.
Али су правила којих се сви придржавамо обавезујућа за све.
њих можеш да нађеш овде
као и пар врло детаљних упутстава за смањивање форографија и хостовање на неким другим сервисима.
За све што те занима, колеге и ја стојимо на располагању.

Умало да кроз нос истерам пола шоље кафе, кад је одвалио...
нешто на име те висине, дабоме, не стварно у вези с нервозом, него шатро, ниска, па шета испод кревета...

- - - - - - - - - -

Опасна пасмица...
мада је тешко испратити песму и видео, паралелно... али...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back