psst the silence
Obećava
- Poruka
- 75
misliš botoks ga je preporodio? Sekta mu samo uzima pareSvi osim Tome Kruza. Njega sekta preporodila..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš botoks ga je preporodio? Sekta mu samo uzima pareSvi osim Tome Kruza. Njega sekta preporodila..
Ne znam pojedinosti, vrlo verovatno da si u pravu, malo se sprdam.. Neko na tw okačio njega i neku glumicu sada i pre 25 godina. Ona baba on kao da ima 30 , najviše. Jedan od komentara "Antihrist!"misliš botoks ga je preporodio? Sekta mu samo uzima pare
kad krenem sa botoksom postaviti tju bevor i after ali to sam mislila idutje godine za 50 ti mi rodjendanSvi osim Tome Kruza. Njega sekta preporodila..
A, pa sretno.kad krenem sa botoksom postaviti tju bevor i after ali to sam mislila idutje godine za 50 ti mi rodjendan
Divno, treba imati lepo mišljenje o sebi bez obzira na sve!ja sam i sad lepa...evo sad ću baš da stavim skorije neke
blago meni ja imam još 15 god do 50...valjda će izmisliti nešto bolje do tad XDkad krenem sa botoksom postaviti tju bevor i after ali to sam mislila idutje godine za 50 ti mi rodjendan
mozhda hotje a mozhda i netjeblago meni ja imam još 15 god do 50...valjda će izmisliti nešto bolje do tad XD
videćemo...mada možda do tad bore uđu u modumozhda hotje a mozhda i netje![]()
Šminka, operacije, fotošop. Izgleda on mlado za svoje godine ali ni blizu 30.Ne znam pojedinosti, vrlo verovatno da si u pravu, malo se sprdam.. Neko na tw okačio njega i neku glumicu sada i pre 25 godina. Ona baba on kao da ima 30 , najviše. Jedan od komentara "Antihrist!":
Možda ti samo treba bolja šminkerka.ja mislim da sam jedina osoba ovde koja je lepša bez šminke nego s šminkom...ima li još neke?
![]()
Za fasadu ima voltaren i onaj ruski apart sto lupaDzabe fasada ako kuca povukla vlagu![]()
Poslednji put kada su ga slikali odmah nakon tretmana (botox+fileri, ko zna kakvi) je izgledao kao hrcak.Šminka, operacije, fotošop. Izgleda on mlado za svoje godine ali ni blizu 30.
Reci?Selma ???
Logično, jedna je Selma.Nisam baš Selma![]()
Selma , koja to beše , si VIP mnogo više nego SelmaNisam baš Selma![]()
Logično, jedna je Selma.![]()