- Poruka
- 95.467
nema, samo napredNadam se da nema ništa u prvilniku protiv toga da objavljujem starije fotke( tu sam imala 20 i bila u Black is the world" fazi
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema, samo napredNadam se da nema ništa u prvilniku protiv toga da objavljujem starije fotke( tu sam imala 20 i bila u Black is the world" fazi
![]()
ja sam i sad lepa...evo sad ću baš da stavim skorije nekeNema i mi neki to radimopa se divimo kako smo bili lepi
nemoj tako o sebi sigurna sam da si i sad jako lepaNe, ne, ja to za sebe kazem
Ma meni manje vise svejedno, dobar dan je kad me nista ne bolinemoj tako o sebi sigurna sam da si i sad jako lepa
ja mislim da sam jedina osoba ovde koja je lepša bez šminke nego s šminkom...ima li još neke?
![]()
Ma i ja ih retko kad čupam jer mi baš sporo rastu a ponekad me i jednostavno mrziJa čak ni obrve ne cupam a nekad mi rastu tri četiri dlake na bradi
Neki dan su me ovde uhvatili kažu sjedi a dvije čupale pincetom
Moj otac je bio bash bash lep chovekdobro malo ličite i na ćaleta,al ste zato drčnije![]()
ja lep na mamu,što mu dođe istoMoj otac je bio bash bash lep chovek
samo kazhem i hvala bogu kazhu da sam naravi na njega pljunata tjatja
ja lep na mamu,što mu dođe isto![]()
![]()
Super si PokošenaJa čak ni obrve ne cupam a nekad mi rastu tri četiri dlake na bradi
Neki dan su me ovde uhvatili kažu sjedi a dvije čupale pincetom
uvek pričam uopšteno,a to što si znatiželjna,takvu te mama rodilaNismo te vidjeli ali cijenimo da volish da ocenjujesh uz otrovne komentare
uvek verujem da iz nas izbija suštinaNe mozemo da biramo izgled. A, ako je izgled jedino sto imas da ponudis, onda jbg...
tako je,najveća lepota dolazi iz duše...a izgled dođe i prođe...svi ćemo pre ili kasnije da se izboramoNe mozemo da biramo izgled. A, ako je izgled jedino sto imas da ponudis, onda jbg...
Super si Pokošena
Ja sam inverzno, ličim na tatu ali sam ista mama po karakteru i duši
tako je,najveća lepota dolazi iz duše...a izgled dođe i prođe...svi ćemo pre ili kasnije da se izboramo