- Poruka
- 12.385
vidimo se za par dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati staro ime i avatar.nagnula sam se na tu stranu i oslonila
varka
drzi se carapa![]()
pffffУз ово име, посебно уз аватар, мораш бити обазрива у писању.
![]()
Imas figuru ki tinejderica mladja siparica, starijih puckoskolskih uzrasta. Te planine Te bas tope, kale i lome u struku, ko sprave iz teretana.Pogledajte prilog 1255526
Ništa... sedim, kucam, razgovaram telefonom i škljocam
a isekla sam naočare , da ne izgledam pametnije nego što sam![]()
Vidim ti udaju u budućnosti.posebno u struku...
ne misliš li da me previše komentarišeš ?
Odjava, na tjedan dana...ajde sretno i vozdra.posebno u struku...
ne misliš li da me previše komentarišeš ?
da stavim avatar: ne tražim muža?Vidim ti udaju u budućnosti.
Ja sam samo ljubitelj diskrecije i umerenosti.. ne volim ništa što je previše.Odjava, na tjedan dana...ajde sretno i vozdra.
Shvacam poantu....mozes li me banisati i tko GOSTA???
Ako sam nezeljen kazi slobodno....bez pardona, i tvoja zelja ce biti expresno uslisena...ako sam suvisan, NE bih te vise zadrzavo.Ja sam samo ljubitelj diskrecije i umerenosti.. ne volim ništa što je previše.
Ne postoji banovanje gostiju
Sve je u redu.
Ne dramatizuj, sve je jasno i da ništa ne kaže.Ako sam nezeljen kazi slobodno....bez pardona, i tvoja zelja ce biti expresno uslisena...ako sam suvisan, NE bih te vise zadrzavo.
Obično se takvi razgovore vode privatno na PPu. Ali pošto si gost, ne bih imala ništa ružno da kažem, samo jednu stvar. Zaista nisam ovde da tražim ni muža ni muškarca. A najmanje bih o tome javno pisala. Dakle, sve sam rekla.Ako sam nezeljen kazi slobodno....bez pardona, i tvoja zelja ce biti expresno uslisena...ako sam suvisan, NE bih te vise zadrzavo.
Ja mu lepo kažem neš, a on misli da ga zezamObično se takvi razgovore vode privatno na PPu. Ali pošto si gost, ne bih imala ništa ružno da kažem, samo jednu stvar. Zaista nisam ovde da tražim ni muža ni muškarca. A najmanje bih o tome javno pisala. Dakle, sve sam rekla.
A ja rekoh kačio se Forke pa polećela ko zuca, ono mošaDa gosti imaju navatar njegov bi bio Pepe le Pju
Forke je junetov brat od muške tetke, neće se desiti.A ja rekoh kačio se Forke pa polećela ko zuca, ono moša![]()
Nije mutno kad se citiraOzbiljno nemam fotku mlađu od tri godine, to je razlog što se ne kačim (osim onog da se nema šta videti).
---
Mslm evo ova je od pre korone, već je bila na nekoj od tema:
Pogledajte prilog 1255942
Zdravo ForkeOzbiljno nemam fotku mlađu od tri godine, to je razlog što se ne kačim (osim onog da se nema šta videti).
---
Mslm evo ova je od pre korone, već je bila na nekoj od tema:
Pogledajte prilog 1255942