Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала најлепше.Милунка,свака Вам част. Слике су дивне. Баш имате смисла за фотографисање. Овде долазим само да гледам слике,никад их не постављам,немам ни једну репрезентативну, бар не такву,да може да се котира са Вашим и сликама осталих. Поздрав.![]()
Хвала најлепше.
Што се мене тиче, већ сам то објашњавала, фотографије свих овде постављене су важне, и тако на свој начин добре, стога поставите слободно и Ваше.
.)
- - - - - - - - - -
![]()
Кад сам прошле године решила да фотографски забележим све споменике у Београду, ишла сам у Завод за заштиту споменика града Београда да, ради што тачнијег увида, прибавим списак. На њему су и градске и приградске општине, са својим од центра БГД врло удаљеним насељима.Да,и остале су дивне.
А могу ли да се каче слике рецимо приградских општина и њихових насеља,пошто живим у једној од њих,а да не дође до полемике да ли је то за Београд или не?![]()
Одличне фотографије.Pogledajte prilog 279547Насеље Ројковац Pogledajte prilog 279548Обреновац Pogledajte prilog 279549 ТЕТН "А" сликана са Саве Pogledajte prilog 279550 Поглед на Обреновац Pogledajte prilog 279551 Парк у Обреновцу
Обреновац,с тим што нисам све ја сликао,конкретно 1. и 3.
Opstina zvezdara/bulevar..svaki dan ga vidjam..zalosno, ali vazno je da lik uvek ima za cigaru ili mu neko da.
Зове се Елвис. Сваки дан у пролазу улицом попричамо с њим. Интелигентан дечко, на жалост, физички с инвалидитетом.Opstina zvezdara/bulevar..svaki dan ga vidjam..zalosno, ali vazno je da lik uvek ima za cigaru ili mu neko da.
Хвала што тако мислите о мојим фотографијама.Sve su Vam fotografije lepe ( imaju svoju dušu, priču i poruku ), ali me je posebno obradovao ovaj lepotan koji, sa bezbedne distance i "visokog nivoa", posmatra svet oko sebe, pretpostavljam - sa kape Vuka Karadžića.![]()