Fotke made in Belgrade ( II deo)

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P1050601s1000.jpg

Милунка,свака Вам част. Слике су дивне. Баш имате смисла за фотографисање. Овде долазим само да гледам слике,никад их не постављам,немам ни једну репрезентативну,бар не такву,да може да се котира са Вашим и сликама осталих. Поздрав. ;)

Милунка,свака Вам част. Слике су дивне. Баш имате смисла за фотографисање. Овде долазим само да гледам слике,никад их не постављам,немам ни једну репрезентативну, бар не такву,да може да се котира са Вашим и сликама осталих. Поздрав. ;)
Хвала најлепше.

Што се мене тиче, већ сам то објашњавала, фотографије свих овде постављене су важне, и тако на свој начин добре, стога поставите слободно и Ваше.
.)

- - - - - - - - - -

DSCF3490sb1000cb.jpg

Хвала најлепше.

Што се мене тиче, већ сам то објашњавала, фотографије свих овде постављене су важне, и тако на свој начин добре, стога поставите слободно и Ваше.
.)

- - - - - - - - - -

DSCF3490sb1000cb.jpg

Да,и остале су дивне.

А могу ли да се каче слике рецимо приградских општина и њихових насеља,пошто живим у једној од њих,а да не дође до полемике да ли је то за Београд или не? :flert:

Да,и остале су дивне.

А могу ли да се каче слике рецимо приградских општина и њихових насеља,пошто живим у једној од њих,а да не дође до полемике да ли је то за Београд или не? :flert:
Кад сам прошле године решила да фотографски забележим све споменике у Београду, ишла сам у Завод за заштиту споменика града Београда да, ради што тачнијег увида, прибавим списак. На њему су и градске и приградске општине, са својим од центра БГД врло удаљеним насељима.

Иначе, од овог понедељка кренули су и моји прилози из историје Београда у оквиру емисије "Све боје живота", која се емитује на РТС 2 сваког понедељка око пола 5 по подне, с репризом у уторак око пола 10 пре подне.

Сутра, божездравља и лепога времена, снимамо Миладинов мост, и Ћирин крст.

Opstina zvezdara/bulevar..svaki dan ga vidjam..zalosno, ali vazno je da lik uvek ima za cigaru ili mu neko da.
Зове се Елвис. Сваки дан у пролазу улицом попричамо с њим. Интелигентан дечко, на жалост, физички с инвалидитетом.

Његова честа реченица ми је једна од омиљених. Заправо чиста животна филозофија: „Шта ћеш – мораш“.

Sve su Vam fotografije lepe ( imaju svoju dušu, priču i poruku ), ali me je posebno obradovao ovaj lepotan koji, sa bezbedne distance i "visokog nivoa", posmatra svet oko sebe, pretpostavljam - sa kape Vuka Karadžića. :D
Хвала што тако мислите о мојим фотографијама.

Капа је војводе Бојовића, са његовог споменика у паркићу код Каленић пијаце. :)

И мене је обрадовао, увек ме обрадују својим „кривинама“. .

Симпа су ми и гачци, и врапци, али голубови су посебно чудо. Ничег се не плаше, ноншалантно ходају тротоаром, помало лењи да полете, чак и кад сте непосредно крај њих, само се брзим ходом склоне испред вас...

Баш воле да слећу и на споменике.

- - - - - - - - - -

P1110870s1000.jpg

- - - - - - - - - -

P1110889as1000.jpg

Back