- Poruka
- 60.291

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/428528/Kraljice-silikona-Mame-i-tate-nam-placaju-operacije
žene

Šta mislite šta se dešava u tom ženskom mozgu, pa mu padaju ovakve ideje na pamet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj bre, vec treci dan gledam na forumu ove dve osobe, imacu kosmare.
Forume, stvarno ste zli!
Mislim da je u osnovi zenstvenosti lepota, privlacnost, seksipil, kao sto je u osnovi muskosti snaga, odlucnost, cvrstina, snalazljivost, e sad, ko to nema nadoknadi na neki nacin.
Muskarci vole velike grudi i usne, i to su ove devojke znale, ali vece nije uvek bolje, i zbog zelje da dignu svoje samopouzdanje, svoju vrednost, budu privlacnije sebi i muskarcima, one su se potpuno unakazile.
Isti taj problem pogadja i muskarce, koliko njih ima na stereoidima, samo misici, toliko mnogo da je ruzno.
Ove dve devojke bi mnogo bile lepse da su ostale prirodne.
Daj bre, vec treci dan gledam na forumu ove dve osobe, imacu kosmare.
Forume, stvarno ste zli!
Mislim da je u osnovi zenstvenosti lepota, privlacnost, seksipil, kao sto je u osnovi muskosti snaga, odlucnost, cvrstina, snalazljivost, e sad, ko to nema nadoknadi na neki nacin.
Muskarci vole velike grudi i usne, i to su ove devojke znale, ali vece nije uvek bolje, i zbog zelje da dignu svoje samopouzdanje, svoju vrednost, budu privlacnije sebi i muskarcima, one su se potpuno unakazile.
Isti taj problem pogadja i muskarce, koliko njih ima na stereoidima, samo misici, toliko mnogo da je ruzno.
Ove dve devojke bi mnogo bile lepse da su ostale prirodne.
ove dve devojke su jako lepe bile prirodne
muškarci vole normalne, prirodne grudi i usne, a ne plastiku i izgled ala pavijan
bile ne bile vise nije ni bitno jer su se unakazile za sva vremena. vise ni ne lice na zene, cak ni na lose odradjene operacije nad transeksualcima, lice na ybn orke ili tako neko cudoviste iz knjiga naucne fantastike.ove dve devojke su jako lepe bile prirodne
Evo, čitam danas o nekom Velšaninu koji je napastvovao fiskalnu kasu. Kažu: obnažio se u pečenjari i probao da je obljubi. Tako da se ja ne brinem za seksualni život ove dve mapetovke. Mislim, ok, složili smo se da imaju neki fijuk u glavama i ajmo dalje. Ali plašim se da ćemo sada svake nedelje dobijati update u Blicu, gde su viđene i šta su radile.bile ne bile vise nije ni bitno jer su se unakazile za sva vremena. vise ni ne lice na zene, cak ni na lose odradjene operacije nad transeksualcima, lice na ybn orke ili tako neko cudoviste iz knjiga naucne fantastike.
mene jedino zanima da li zaista postoji muskarac (ili zena)koji bi ovo yebo vise od jednog puta iz ciste radoznalosti...ovoj jednoj (ne znam kojoj ali vidi se na nekoj od drugih slika) se sise spojile od velicine u dupe...aj da predjes preko sve plastike, al usta...usta su presla svaku granicu normalnog, i vise ne lice na usta coveka vec...ne znam...kamile kad preziva? da su pametne tuzile bi hirurga, mada se sa toliko plastike u sebi vise nikad nece vratiti u prvobitno stanje
nije mi jasno kako neko sebi dobrovoljno moze ovo da napravi i jos plati za to
![]()
Evo, čitam danas o nekom Velšaninu koji je napastvovao fiskalnu kasu. Kažu: obnažio se u pečenjari i probao da je obljubi. Tako da se ja ne brinem za seksualni život ove dve mapetovke. Mislim, ok, složili smo se da imaju neki fijuk u glavama i ajmo dalje. Ali plašim se da ćemo sada svake nedelje dobijati update u Blicu, gde su viđene i šta su radile.
bez glave bi nekako i prošle... ovo je neka bolest u glavi, ovo normalan mozak ne bi uradio...
hahah to svakako....al stas, ili ove dve ili natasta bekvalac ili stanija,pa kako nam se posreci taj danEvo, čitam danas o nekom Velšaninu koji je napastvovao fiskalnu kasu. Kažu: obnažio se u pečenjari i probao da je obljubi. Tako da se ja ne brinem za seksualni život ove dve mapetovke. Mislim, ok, složili smo se da imaju neki fijuk u glavama i ajmo dalje. Ali plašim se da ćemo sada svake nedelje dobijati update u Blicu, gde su viđene i šta su radile.