Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.580
Nemoj slag to goji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi moji forumasi!
Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!
Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....
Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208
Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..
Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...
Prizeljkujem da tema bude u zahebantskom, ljisovskom stilu ....
Pogledajte prilog 190209
ne pričaj da će ližete...?![]()
U pravu si, ali treba da samo zevneš na sve to i da te boli uvo. Mene ogovaraju, pa razbijaju, zabavljaju se samo tako mojim imenom, pa evo me, tu sam, i briga me
Ako je nekom najveća životna radost da nervira, provocira i vodi abrove, neka ih, ejNe zna se je li to tužnije ili smešnije
Ali ukoliko te opusti da progviriš ovde uz muziku i nes, malo chatuješ i sl., nije nužno spakovati kofere
Nedostajaćeš![]()
ti mu doidjes jedan od razloga zasto valja posetiti krstu
tako da- ne dozvoljavamo
urgiracu preko tajnih kanala da ti ne zatvore nalog![]()
Pih, ni ne oženih te, a već ideš
Ništa, traži sreću negde drugde, ako misliš da ćeš uspeti da je nađeš![]()
attention junkie.
Meni je u toj meri krivo sto odlazis,da ne mogu da postujem na ovoj temi.toliko..
Dragi moji forumasi!
Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!
Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....
Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208
Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..
Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...
Pogledajte prilog 190209
da ugasiš profil, da budeš ćelava?
bože, Neodoljiva
...neka ti oči uvek neodoljivo sjaju... uvalim ti paju...![]()
Vidim nisi citao prvu stranicu, gde pise da traje 7 dana da te se rese...jos par dancicha...![]()
Znao sam da je ovo serijsko samoubistvo...Samoubistvo na repeat.
Dragi moji forumasi!
Pogledajte prilog 190209