Forumsko samoubistvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi moji forumasi!

Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!

Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....

Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208

Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..

Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...:lol:

Prizeljkujem da tema bude u zahebantskom, ljisovskom stilu ....:heart:

Pogledajte prilog 190209

Meni je u toj meri krivo sto odlazis,da ne mogu da postujem na ovoj temi.toliko..

U pravu si, ali treba da samo zevneš na sve to i da te boli uvo. Mene ogovaraju, pa razbijaju, zabavljaju se samo tako mojim imenom, pa evo me, tu sam, i briga me :lol:
Ako je nekom najveća životna radost da nervira, provocira i vodi abrove, neka ih, ej :lol: Ne zna se je li to tužnije ili smešnije :)
Ali ukoliko te opusti da progviriš ovde uz muziku i nes, malo chatuješ i sl., nije nužno spakovati kofere :)

Nedostajaćeš :zag:

Ma pusti ta laprdala..nek rade i oni nesto...:lol:
Nego 5 godina bistvovanja ovde mi sasvim dovoljno...ne mogu da zamislim jos 5..
skeptisch_girl.gif

Takodje.. :zag:

ti mu doidjes jedan od razloga zasto valja posetiti krstu :flert:
tako da- ne dozvoljavamo :cool:
urgiracu preko tajnih kanala da ti ne zatvore nalog :zplez:

:rumenko: :hvala:
Zar i to postoji ovde? to mora da je neka politicko-intervencijska veza...:lol:

Pih, ni ne oženih te, a već ideš :(

Ništa, traži sreću negde drugde, ako misliš da ćeš uspeti da je nađeš :lol:

Odlazim a udalaaa se niisaaaammm!!! :rida:
Valjda cu zmurecki nagaziti na nekog pastuva...sasvim slucajno...:lol:

attention junkie.

I to kaze klonajzer prvog reda...:roll:

Meni je u toj meri krivo sto odlazis,da ne mogu da postujem na ovoj temi.toliko..

:heart: :zag: vrni se Silvere da opletemo po neki dobar post....

Dragi moji forumasi!

Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!

Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....

Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208

Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..

Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...:lol:

Pogledajte prilog 190209

da ugasiš profil, da budeš ćelava?
bože, Neodoljiva

Dragi moji forumasi!

Pogledajte prilog 190209

Bzv je ako odes:zag:Nadam se da neces.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back