DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
lepo je to...To je zato sto sam pomirena sa sobom, cinjenicom da idem i znam da je to prava stvar!
A i karakter sam!
P.s. Pricljivo sam celjade...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo je to...To je zato sto sam pomirena sa sobom, cinjenicom da idem i znam da je to prava stvar!
A i karakter sam!
P.s. Pricljivo sam celjade...
Sta bre mlatis tim stapom ko baba kad zapazi misa...![]()
Ovakve Nus pojave se dogadjaju zbog nedostatka Sexa na LjuS-u a previse Bla-Bla-Bla![]()
Zbog previse bla bla, opsteg svalerisanja, uvlacenja, zavisti, ljubomore, kvazi pametovanja, predrasuda...and so on....mnogo je to za jedno ovako mesto...![]()
Zbog previse bla bla, opsteg svalerisanja, uvlacenja, zavisti, ljubomore, kvazi pametovanja, predrasuda...and so on....mnogo je to za jedno ovako mesto...![]()
moraću onda i ja da odem![]()
Ma da ..sve si u pravi ...samo stavi na Off tvoj brain i relax..boli te uvo za to
![]()
Ko ti je taj Victor? Jel' bar neka izvajana zgodnoca u pitanju?
svako je odgovoran za ono sta pripitomi![]()
Ma zahebi to...ja sam zainteresovana za muske cobanirke!
Tacno...ali jedan kvaran medju dobrima, pokvari i one valjane...pa da brisem pre...
sto si svrnula...
Pih, ni ne oženih te, a već ideš
Ništa, traži sreću negde drugde, ako misliš da ćeš uspeti da je nađeš![]()
stavitjemo ti i malo šlaga džordži![]()