goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
UvekEto...i ti me navodis na blud i nemoral....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UvekEto...i ti me navodis na blud i nemoral....![]()
Stani Neo! Zar ne vidiš da kiša napolju pada..?
![]()
Dragi moji forumasi!
Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!
Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....
Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208
Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..
Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...
Prizeljkujem da tema bude u zahebantskom, ljisovskom stilu ....
Pogledajte prilog 190209
fala...
e...mogla bi da mi pošalješ sličku na pepe jer tebe nikad nisam vido...misim..kad već ideš...
draga moja neodoljiva,
onog trenutka kad forum preraste tvoj virtuelni svet i preseli se u realni, onog trenutka kada pocne on tebe da kontrolise, a ne ti njega tog trenutka ga treba ubiti
putuj i ljubim te![]()
vrati nam se pliiiiz!!!!
eto tebe za nedelju dana nazad![]()
Dragi moji forumasi!
Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!
Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....
Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208
Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..
Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...
Pogledajte prilog 190209
putuj igumane i ne pitaj za manastir![]()
jeli...šta to znači kad ti ispod miša struže ko da ga voziš po pesku...?
...a nije štroka, jel sam sad očistijo...:/
sigurno...
...nego...aj vidi neku sličku šibni mi na pepe da te vim...pre nego što odeš...![]()
eto neo i ja te reputirala za poslednjeg puta
to ti dodje ko oproštajni sex, samo kraće i manje zadovoljavajuće![]()
Pa da potrazis neki dosije o meni...da ti kazem da nemam ni najmanji prekrsaj...ni zvaku ne smem bacim na pod...
![]()
Hvala ljubaFi....neodstajace mi tvoje duhovito nadovezivanje na moje postove....![]()
Reputacioni seks bese kratak ali veoma sladak..![]()
bolje da si okačila svoju sliku..
bolje samoubistvo ti ne treba..
i ti a?
Ti si se tek uclanila...treba da "progutas" jos forumskih svadja, loopetanja, vredjanja...ja sam svoje zavrsila...![]()
znao sam...:/
...pa lepo sam mu reko da treba ukine te reputacije, a Tab me ne jebbe 2%...
Dragi moji forumasi!
Pogledajte prilog 190209