Forumsko samoubistvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi moji forumasi!

Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!

Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....

Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208

Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..

Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...:lol:

Prizeljkujem da tema bude u zahebantskom, ljisovskom stilu ....:heart:

Pogledajte prilog 190209

vrati nam se pliiiiz!!!!
eto tebe za nedelju dana nazad :mrgreen:

fala...:cmok:

e...mogla bi da mi pošalješ sličku na pepe jer tebe nikad nisam vido...misim..kad već ideš...

Pa da osvanem na nekom po.rnicarskom sajtu? Ili ne daj Boze zavrsim na teroristickoj poternici...:lol:

draga moja neodoljiva,
onog trenutka kad forum preraste tvoj virtuelni svet i preseli se u realni, onog trenutka kada pocne on tebe da kontrolise, a ne ti njega tog trenutka ga treba ubiti
putuj i ljubim te :heart:

Hvala casna sestro!!! Ne dam se ja, ne moze meni niki diktirat pravac....:heart:
Velika pusa....:cmok2:

Dragi moji forumasi!

Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!

Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....

Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208

Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..

Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...:lol:

Pogledajte prilog 190209

vracas se na serbiancafe?

sigurno...:think:

...nego...aj vidi neku sličku šibni mi na pepe da te vim...pre nego što odeš...
a030.gif

Dragi moji forumasi!

Pogledajte prilog 190209

Ajd srecan ti put, zelim ti dug i srecan zivot.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back