lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919
Suzy:E - ne lupetaj.....niko sa foruma nije mogao na tu temu sa tobom da prica....
razmisljaj o tome i dalje....;-)
Ma to je samo trac ja znam da nije istina..............ali sto bih to rekao drugima,zar ne......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzy:E - ne lupetaj.....niko sa foruma nije mogao na tu temu sa tobom da prica....
razmisljaj o tome i dalje....;-)
Ne provociraj....da ne bih i ja o tebi ovde koju rekla......;-)...i bar bih za razliku od tebe pricala proverene stvari...;-)lav607:Ma to je samo trac ja znam da nije istina..............ali sto bih to rekao drugima,zar ne......![]()
Suzy:Ne provociraj....da ne bih i ja o tebi ovde koju rekla......;-)...i bar bih za razliku od tebe pricala proverene stvari...;-)
Mirjanadz:Ja sam cula da je LOOP najzgodniji i najsladji decko na forumu...![]()
Evo, yebo te ker... ber. :-P-Eva-:Eeee pile moje!
Ko mi te ljubi ne bi mu zubi, ne bi mu zubi...
milosevic s.:a ne reče nam jel istina da imaš i ženski nick a tomaxe![]()
TOM@X:Evo, yebo te ker... ber. :-P
Jonana:E,Milosevicu opet maltretiras ovaj jadan narod..pa dokle bwe?
snaja88:Trac veka da je neki Zak (ja tad nisam bila ovde) muvao Jovanu77 (valjda). E to mi je uvek u glavi sa Foruma!![]()
Nije trač, istina je prava. 8-)milosevic s.:a ne reče nam jel istina da imaš i ženski nick a tomaxe![]()
Zato viđaš mene....JOVANA77:e to te neko teeeeeeeeesko slagao!![]()
Zak je mnogo dobar lik i bas smo se lepo druzili dok je bio na forumu. steta sto ga vise ne vidjam ovuda...:-(
retki su ljudi kao ti koji imas nevidjen dar da uocis sustinu i da je pretocis u rec moje duboko postovanje !Dlakava_Strvina:
E lep trač, baš lep.
Čestitam Misteru foruma na tituli.
Tim pre što dolazi iz ženskih usta.
A nama koji eto nemamo sreće da budemo lepi, ostaje da se tešimo dužinom.
Naravno tu je i istinita izreka: "Ne ljubi lep nego uporan"