Forumski Pažnjožderi

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
Primjećujete li ovakvu sortu forumaša?

Ono, sve čine samo da požderu malo pažnje. Od traženja samilosti i sažaljenja.. do onih što "mišićavim" slovima vrijeđaju na razini papuče..
Čitate li ih? Se nekad shebete pa vam poždere pažnju? Kako se osjećate nakon toga ..

Jeste i sami takvi, ponekad ..

:D

Ono, sve čine samo da požderu malo pažnje. Od traženja samilosti i sažaljenja.. do onih što "mišićavim" slovima vrijeđaju na razini papuče..
Čitate li ih? Se nekad shebete pa vam poždere pažnju? Kako se osjećate nakon toga ..

Ja realno i dodjem ovde po par zrna paznje i onda odleprsam dalje u stvaran svet..

- - - - - - - - - -

Mada sam ja attention whore vise u smislu sprdanja i zsmejavanja.

Njaooo...primećujem kako ne...
Ne čitam ih uvek, ali ponekad mi je baš ćef :lol: ako pročitam, tada i odgovorim.
Naravno da nisam takva, ja sam zanimljiva i ultra giga mega :zper:
Ima tu više kategorija, a i iz svake kategorije se račva nekoliko kategorija...
Ipak, zanimljivo mi je da ponekad ludacima poklonim pažnju i demantujem ih, ali bilo bi mi za nervni slom da se isključivo takvim forumašenjem bavim...Čisto malo da razbijem ono slažemo se-citiramo se-sve uvek oki, onda treba malo i sa psajho forumašima začiniti u retke petke :)

Пажња је велика ствар; да би смо некоме дали љубав ми морамо да му посветимо пажњу. Додуше и да би дали мржњу треба да посветимо пажњу.
Ругачи су људи који се труде да им кроз указану пажњу дамо и лоша осећања, гнев, бес, љутњу итд. Они та лоша осећања која ми доживљавамо не осећају али их ми зато осећамо. Вреди ли посветити пажњу таквим људима?

Njaooo...primećujem kako ne...
Ne čitam ih uvek, ali ponekad mi je baš ćef :lol: ako pročitam, tada i odgovorim.
Naravno da nisam takva, ja sam zanimljiva i ultra giga mega :zper:
Ima tu više kategorija, a i iz svake kategorije se račva nekoliko kategorija...
Ipak, zanimljivo mi je da ponekad ludacima poklonim pažnju i demantujem ih, ali bilo bi mi za nervni slom da se isključivo takvim forumašenjem bavim...Čisto malo da razbijem ono slažemo se-citiramo se-sve uvek oki, onda treba malo i sa psajho forumašima začiniti u retke petke :)

E za ovo si u pravu zaista
Treba povremenu konverzaciju podići na borbeni nivo.
posle svake ozbiljnije šorke svi se više vole i poštuju :lol:

Ma nokautiraj odmah cim se pojaFe [emoji38]

mimimi mimimi

Ja se zahebem samo na prvom čitanju i takve posle u luku zaobilazim. :hahaha:

Inače, ovde ima i šovinista i rasista i fašista i novokompovanih propovednika, iiiii ma nabijem ih kakih sve nema... :rotf:

Ima i par normalih, majke mi. :ok:

Nadam se da spadam u ove zadnje.. :mrgreen:

Back