момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.257
Dobra stvar aka sreća u nesreći je što će Kosová biti trampljena za Donjeck ili tako neki Žitomir + Iran biti zlostavljan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i meni nije jasno što ste vi uopšte toliko protiv Trampa, možda će opet da vam podari praznik iz marta 2004. godine.Dobra stvar aka sreća u nesreći je što će Kosová biti trampljena za Donjeck ili tako neki Žitomir + Iran biti zlostavljan
Pa i meni nije jasno što ste vi uopšte toliko protiv Trampa, možda će opet da vam podari praznik iz marta 2004. godine.
Da nanjuse me nisam njiov
Naljutio se.Surovo, kao kada onim tonom saopštite da ima još šest mjeseci fore.
Ma jokNaljutio se.![]()
Jao đinđerčina, kao moj. Čekaj bre, jel tl ista ona od pre neki dan?Pogledajte prilog 1638240
Na poslu. Pozvala sam je, ali nas deli mreža.
Nije! Ovo je neka starija i mislim da je muško.Jao đinđerčina, kao moj. Čekaj bre, jel tl ista ona od pre neki dan?
Ponesi neke granule sledeći put, ima da ti uleti u ordinaciju kroz tu mrezicu za komarce.Nije! Ovo je neka starija i mislim da je muško.![]()
Fasciniraju me zato što osete kad ih zoveš prijateljski, prepoznaju. Ja ih ne hranim( nemam ništa kod sebe ) i ne milujem. Samo im se obratim.
Pa sretnem ih slučajno. Ta na poslu je bila na krovu.Pa hrani ih, de će ti duša
Tako sam i ja, ali sam iz nekog razloga prekinuo tu praksu. Morat ću ponovo da krenem.Ja u kolima uvek imam džačić granula i kesice vlažne hrane i tako idem okolo i hranim mačji narod
Koje si zlopamtilo, zameraš mačkama što ponekad zaskoči kolibrija, ali opraštaš kerouvima kad pojedu šaku vlasniku.Mačke nisu gladne. One jedu ptice i kad nisu gladne.
Nahranim X puta ali kada sam oko kuće, ne šetam ja kolima kao ti.![]()
Nestao je za 2 sekunde. Kako je samo nije bilo sramota! Jela je ko stoka pre toga.Koje si zlopamtilo, zameraš mačkama što ponekad zaskoči kolibrija, ali opraštaš kerouvima kad pojedu šaku vlasniku.
"Pitbul pojeo ženu pa sebe" i milion takvih naslovaNestao je za 2 sekunde. Kako je samo nije bilo sramota! Jela je ko stoka pre toga.
VIdi se da imaš 0 iskustva s mačkamaAli ove narandžasto žute mačke mi deluju inteligentnije.
Jesu kad ti kažem,!VIdi se da imaš 0 iskustva s mačkama
Neka teJesu kad ti kažem,!![]()