Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja sam htela da frilensujem, ne znam sta ti radis. A frilens nije bas uredjen dole, ali to ne znaci da im nece pasti na pamet
pa u suštini opcija je da se registruješ kao sole p. ako želiš da živiš a za ikamet treba određena svota novca. Ništa spec. veliko. Daleko manje od Španije ili Kipra.

Nije teško dobiti što se tiče zahteva ali se dešava da odbiju čak i kad ispunjavaš uslove. Recimo ljudi koji imaju ovde stan budu odbijeni.

A šta ti je rekao taj lik u Bg?

A2.png

pa u suštini opcija je da se registruješ kao sole p. ako želiš da živiš a za ikamet treba određena svota novca. Ništa spec. veliko. Daleko manje od Španije ili Kipra.

Nije teško dobiti što se tiče zahteva ali se dešava da odbiju čak i kad ispunjavaš uslove. Recimo ljudi koji imaju ovde stan budu odbijeni.

A šta ti je rekao taj lik u Bg?
Ma klasika, položaj Kurda, znaš da sam ja levičarka i takve stvari me pogađaju, ali više me pogađalo to oko poreza 😄

Turski zatvor nije naivna stvar, zajebi. Drugo je tebi koja si prezivela lockdown u Kini, ti si celicna posle toga 😄
ne znam da li da se dotaknem te teme ali ako pogledaš procente i ko šta drži rekla bih da su zdravija demokratija od nas

recimo opozicija drži Ankaru i Istanbul

kod nas je to teško i da zamislimo

iz razgovora sam zaključila da postoji masa stvari koje je trenutni hteo da uradi ali je pritisak uspeo da ga natera da odustane

ali svi paterni vlasti su identični kao kod nas

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back