Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izmedju djurisica I peka biram peka mada je meni nakbolji ikad Baco MicunovicOvde sad imamo raspru između gibanoustaše i autonomaške ustaštice etc
Zavidin ovom ditetu
Rodit ce mu Sina uspomoc vjestacke insemenacijeZavidin ovom ditetu
Ja u 22e samo desanka kakre glumice
Usvojila jeRodit ce mu Sina uspomoc vjestacke insemenacije
Mora usvojito Ili kera Ili dijete u te godineUsvojila je
Dje onaj mekflaj sto htio posvojiti starije maloletnice I biti samohranim roditeljemusvojila je njega
naidjem juce na onaj 'od vode se gojim zeno'Sandra Silađev legenda
Ne, dođu i da te gađaju paradajzom ako nisi dobar. Uvek ima neki cinik pozadi koji ti dobacuje, tako da ne možeš da budeš na autopilotu sve vreme. Stresno je to u tri p.m.Didzu ljudi unapred se smijat
A odma ga ubacis u mashinu ako se 99÷ cerka toga jednoga ubrzo nadglasaju realno smijes se jer se svi smijuNe, dođu i da te gađaju paradajzom ako nisi dobar. Uvek ima neki cinik pozadi koji ti dobacuje, tako da ne možeš da budeš na autopilotu sve vreme. Stresno je to u tri p.m.
Moraš biti konstantno spreman da nekog nadjebeš, a ako je i on zajeban to se može pretvorit u duel, što je zajebato. Zatim, gostovanja u podkast gde te konstantno potprckuju, znači moraš stalno da budeš u stanju pripravnosti.A odma ga ubacis u mashinu ako se 99÷ cerka toga jednoga ubrzo nadglasaju realno smijes se jer se svi smiju
Bivsha cura mi bila sa stendaperom kaze da je sujetan I gmaz tako da joj vjerujem Al ko zna sta prica I za meneMoraš biti konstantno spreman da nekog nadjebeš, a ako je i on zajeban to se može pretvorit u duel, što je zajebato. Zatim, gostovanja u podkast gde te konstantno potprckuju, znači moraš stalno da budeš u stanju pripravnosti.