момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.565
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rondo-u izgoreo stan, bukvalno eksplodirao
Zezaš se ili?Rondo-u izgoreo stan, bukvalno eksplodirao
zato ga nema trenutno
U jbt život, sad mi žao, nisam pojma imao
napisao je da je požar izbio u stanu na spratu ispod njegaOstavio neugašenu gandžu na kauču, šta
e, i meni je to bilo "malo" čudno... ono, tipa.... okej, reaguj na nešto ali daj mu ga po nekim "normalnim" klipovima ili šta većAli pazi što Frenka zabole da se saoseća sa drugarom, samo je nastavio da se odvaljuje od gudre i smeha, tipa sutradan

Sad bar znamo da je stan u kojem snimaju Frenkov.napisao je da je požar izbio u stanu na spratu ispod njega
ali vidiš kako ide sa donacijama, skupiće se tu okej lova za ribild... nadam se
Al bukvalno hah, u očima mu se vidi odsjaj nedogorelog Rondovog stana preko puta.e, i meni je to bilo "malo" čudno... ono, tipa.... okej, reaguj na nešto ali daj mu ga po nekim "normalnim" klipovima ili šta već
a ovaj se raspade, pred infuziju, od smejanja
![]()
da, daSad bar znamo da je stan u kojem snimaju Frenkov.

to je možda i znak da šteta nije toliko razarajućaAl bukvalno hah, u očima mu se vidi odsjaj nedogorelog Rondovog stana preko puta.

Imitira psa jer zna da ih više volim. Inače , ne poznajemo se.Pa da, mačka najjača životinja. Inače, ima iste boje kao moj Garfild.
Narqvno, mace su pametne i lukaveImitira psa jer zna da ih više volim. Inače , ne poznajemo se.
Ali kad kaže "try not to laugh"ovaj deo mi je uvek...
Narqvno, mace su pametne i lukave
Predivna je, nekada sam nosio sa sobom granule, ako naletim na neke maćketine lutalice
da, tako kažuTo je verovatno mužjak, mada mogu ove narandžasto bele da budu i ženke.
Preslatko govedo![]()
ma vidi se da je muškarčić bezobraznik