pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Umirem za slatkišima , ne držim više ništa u kući ali imam šlag.Ubaciću voće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nisi morao da mi napišeš!Urme ne kupijem ako ne pogledam unutra, jednom kupio dve kutije unutra sve crvi.
Da, mi vise volimo kuckanje jajima nego sam praznik. Prosle godine sam subverzivno nalepio zvezdu petokraku na jedno 10ak crvenih jajasaca etc.Moja je pravoslavna vera ali tim pitanjima se ne bih bavila jer pojma nemam, više naginjem nauci.
Posle ovoga tek nema sanse da ih jedem, dzaba svi Pikčevi pokusajiUrme ne kupijem ako ne pogledam unutra, jednom kupio dve kutije unutra sve crvi.
Gluposti. Kupila sam dosad milion kutija. Od tolikog šećera u njima mislim da mogu trajati deset godina.Posle ovoga tek nema sanse da ih jedem, dzaba svi Pikčevi pokusaji
Pusti to, vidis da stavljaju larve unutraGluposti. Kupila sam dosad milion kutija. Od tolikog šećera u njima mislim da mogu trajati deset godina.
Odgovoriću ti posle praznikaPusti to, vidis da stavljaju larve unutra
Pinočio, slušaj ovo. Kupila sam crveni miks voća: jagode, maline, višnja, ribizle. Pa štapnim mikserom, ne dodajem šećer. Onda sam umutila šlag jedan beli jedan vanila C, na gustoUh, slatkiši! Kupila sam večeras kutiju urmi i Menaž čokoladu, kao za hitne slučajeve. Bojim se da taj hitni slučaj ne slisti sve odjednom.
Oho! Zvuči delišs!Pinočio, slušaj ovo. Kupila sam crveni miks voća: jagode, maline, višnja, ribizle. Pa štapnim mikserom, ne dodajem šećer. Onda sam umutila šlag jedan beli jedan vanila C, na gusto
. Ne dodajem šećer. Pa sve zajedno umutila.. Uhhhhh perverzija.
Sve izmiksano. Pojela sam!!!! A kiselkasto a lepoOho! Zvuči delišs!Red jedno, pa red drugo, pa jedno, pa drugo, uh!
A slika, a da nas mamiš!? Ništa!Sve izmiksano. Pojela sam!!!! A kiselkasto a lepo
Pojela sam i svoje i njegovo pola. Kaže - kiselo mu.A slika, a da nas mamiš!? Ništa!
Ja sam danas jela šta sam stigla! Zalila malopre na terasi kod drugara u bašti sa 2 Zaječarca! Najgora sam! Obećala sam sebi restrikciju posle praznika. Sutra treba torte i sarme pojesti, nije red da propadne. A onda.... nema više opuštencije, dosta je bilo!
Nema pojma. A meni...loše...Uh što je fino kada napraviš nešto, a nikome se ne dopada pa onda moraš sve sama da pojedeš.
Vaistinu vaskse.Hristos Voskrese !