pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Čekaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije to ništa. Počinjala ja da radim, nisam tada imala posao za stalno i godišnji mi nije po redu bio leti. Tako dve tri godine.
Vidim ja , na more ću teško. Samo neki predah i odem par dana na sever .Jezero nije za kupanje , u bazenu ispred vile voda užasno hladna tipa desetak stepeni. Ja naravno očajna
U tom nekom očajanju čujem da postoji bazen sa termalnom vodom.mineralnom...kupaju se ljudi.Tračak nade.
Ja sam zamišljala vodu tipa knjaz miloš u bazenu i mehuriće pride.
Kad ono žabokrečina. Voda zelena tamna, neprovidna puna nekog mulja.Komotno da pustiš aligatore ne bih ih video. Hahaha Veću grozotu nisam videla.
Udahnem duboko i uđem.![]()
Postoji i nastavak priče.
Poučena prethodnim iskustvom sledeći mini odmor odlučim da provedem u banji u hotelu koji ima zatvoreni bazen. Nema kiše, nem hladno toplo , nema termalne bare. 462 puta pitam hotel da li je bazen u funkciji , da li radi za vikend kada dolazim.. Duboko me uveravaju da jeste, takođe 462 puta. Uzimam vikend , jedva dolazim do daha dok vučem kofere ali pitam na samom ulazu: Bazen. Jel radi?
_"Ovog vikenda smo ga ispraznili da ga očistimo."
Nakon lakog nervnog sloma pitala sam šta je alternativa.
" Bazen sa radioaktivnom vodom, samo nemojte da skačete i plivate puno i ne duže od 15 minuta"
Naravno da sam se kupala i u njemu i tako *ozračena * zaključila da mi domaći turizam nešto i ne ide.![]()
Baš me briga i ako se ugojim a hoću.Samo da položim.Da, uopste kupanje u vreloj vodi (osim tusiranja) mi nije prijatno. Sav se preznojim i onda moram da se dva puta istusiram nakon toga itd.
Моје дете је видело слике језера крај Аранђеловца, покренула цело друштво, ауто итд..и кад су стигли тамо само камен и прашина. Чувар им објасни да је испражњано због каменолома.Pročitaj moj domaći turizam, umrećeš . Hahaha
Od prethodne strane.
Koji sam ja baksuz.
HahahahaМоје дете је видело слике језера крај Аранђеловца, покренула цело друштво, ауто итд..и кад су стигли тамо само камен и прашина. Чувар им објасни да је испражњано због каменолома.
Сликали се са стенама и вратили.
Ал не дајте се!![]()
Slobodno. Ne žurim ja nikudOsim ako te ne distrakujem ovim notifikacijama, ovako
Jao divno <3
Mislim da je vetar koji se čuje spoljaJao divno <3
a ovo pucketanje daje utisak jugoslavenskog filma iz 70ih, sa Milenom Dravic u ulozi glavne doktorke na klinici za epidemiologiju u kojoj su smesteni tifusari etc
super doprinosi tifusarskoj atmosferi, sta god da jeMislim da je vetar koji se čuje spolja
e baš ti hvalasuper doprinosi tifusarskoj atmosferi, sta god da je
to je najlepsi moguci komplimente baš ti hvala![]()
To će me obavezno pitati. Nije teško , ali opet sam se ovako osigurala da nema teorije da se zbunim.to je najlepsi moguci kompliment
onu lenju ili obicnu sa korama?Napravila sam pitu od jabuka. Crkoh gladna.
Običnu jer postim danas.onu lenju ili obicnu sa korama?
Probaj onu americku s visnjama, ako nisi, mnogo je dobraObičnu jer postim danas.
Zanimljivost je što je dobra ispala![]()
Napravila sam je tako što sam jabuke narendala pa pustila na ispari voda zagrevajućisve to , dodala vrlo malo šećera , vanile i cimeta.Probaj onu americku s visnjama, ako nisi, mnogo je dobra
Da, tako nekako, doduse to moja mama nekad pravi pa mi posalje telegramom etc.Napravila sam je tako što sam jabuke narendala pa pustila na ispari voda zagrevajućisve to , dodala vrlo malo šećera , vanile i cimeta.
Nisam pravila američku ali mislim da nije problem. Stavi se voće a odozgo samo jedno testo- kora.
Samo kada se skoncentrišem i budem raspoložena mogu da napravim lepo..inačeDa, tako nekako, doduse to moja mama nekad pravi pa mi posalje telegramom etc.