момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.305
Slozicemo se da je bolnica mnogo prijatnija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah vrhJa sam zamišljala vodu tipa knjaz miloš u bazenu i mehuriće pride.![]()
Veoma, veoma uznemirujuće.Liminal spaces: pool
Jel i tebi grozomorno?
Postizavas li da igras chess u ovim smutnim vremenima?Učim. Dosta sam ja praznovala.![]()
Aha., čak i u ovim teškim vremenimaPostizavas li da igras chess u ovim smutnim vremenima?
That's the spiritAha., čak i u ovim teškim vremenima![]()
Dok se druga deca igraju napolju...Ne znam kako da se nateram danju da učim.
Ima ona fora sa saunom, ako hoces instant skidanje kila, kao bodibilderi pred nastup. Problem u tome je sto cim uneses prvi naredni zalogaj vratis se gde si i bio :/Ugojiću se. Ne plivam.Pojela sam pola kese medenog srca.
Ja u sauni ne mogu da izdržim ni sekund. Bila sam jednom sa drugaricom. Posedela sam pet minuta i otišla da plivam i više se nisam vratilaIma ona fora sa saunom, ako hoces instant skidanje kila, kao bodibilderi pred nastup. Problem u tome je sto cim uneses prvi naredni zalogaj vratis se gde si i bio :/
Da, uopste kupanje u vreloj vodi (osim tusiranja) mi nije prijatno. Sav se preznojim i onda moram da se dva puta istusiram nakon toga itd.Ja u sauni ne mogu da izdržim ni sekund. Bila sam jednom sa drugaricom. Posedela sam pet minuta i otišla da plivam i više se nisam vratila![]()
Све, мислим да су ми слаба тачка.@Наталија очи моје radiću bubreg noćas i završavam internu. Šta te zanima konkretno?
Radim paralelno i nešto iz pedijatrije.
Neonatologiju sad radim , novorođenčad. Ishrana je jako teška i metabolizam. Milion brojki a sve moram znati , pitaju.Све, мислим да су ми слаба тачка.
Шта из педијатрије?
Онда мораш да сабијеш!Neonatologiju sad radim , novorođenčad. Ishrana je jako teška i metabolizam. Milion brojki a sve moram znati , pitaju.
Pročitaj moj domaći turizam, umrećeš . HahahaОнда мораш да сабијеш!
Где?Pročitaj moj domaći turizam, umrećeš . Hahaha