момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.227
Samo jedna imenica mi pada na pamet uz taj pridjevpraecox ( prevremena)![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo jedna imenica mi pada na pamet uz taj pridjevpraecox ( prevremena)![]()
Ova što si je već pomenuo?Samo jedna imenica mi pada na pamet uz taj pridjev
A ne ne, nema veze, suzdrzat cuOva što si je već pomenuo?![]()
A ne ne, nema veze, suzdrzat cu
Daj jos nesto iz udzbenika
Znam znam, nego nije demenša u pitanjuTo je bila kao neka doktorska " duhovitost" (prevremena demencija).
Što?
Bolje ovako. Pitaj me nešto ali ne neke retke poremećaje.Znam znam, nego nije demenša u pitanju
Što?
ЛепоBanat.
Trebalo je da idem i ovog vikenda ali nisam zaslužila i neću.
Medicinsko znanje mi je toliko jadno da ni pitanje ne umem da postavim, da zvuci suvisloBolje ovako. Pitaj me nešto ali ne neke retke poremećaje.
Biće ti dosadno ako ja pričam , a mogu. Evelin recimo mrzi kada pričam o medicini.Medicinsko znanje mi je toliko jadno da ni pitanje ne umem da postavim, da zvuci suvislo
Idem pola sata da sklopim oci, a ti napisi nesto lepo i iznenadi me etcBiće ti dosadno ako ja pričam , a mogu. Evelin recimo mrzi kada pričam o medicini.
Neće biti lepo ali evo pišem.Idem pola sata da sklopim oci, a ti napisi nesto lepo i iznenadi me etc
Кажњена си?Trebalo je da idem i ovog vikenda ali nisam zaslužila i neću.
ovo mi je cak i interesantno posto mi mama ima neku cistu na nadbubreznojEvo ovo sam noćas počela da čitam.
U kori nadbubrežne žlezde, po slojevima , poređanim od spolja ka unutra se luče: Mineralokortikoidi, glukokortikoidi i androgeni.
Gluko i androgene reguliše osovina hipotalamus- hipofiza ( mozak), dok lučenje mineralokortikoida reguliše osovina RAA- renin angiotenzin aldosteron.
Renin se luči u bubregu , jetri i cepa angiotenziogen u angiotenzin 1. Pod uticajem enzima ACE vrši se konvertovanje, cepanje u angionezin 2 koji se vezuje za receptore i luči se aldosteron sa posledičnom retencijom Na, a izlučivanjem K i vazokonstrikcijom.
Samo pričaj. Volim medicinu, promašila sam profesiju.Biće ti dosadno ako ja pričam , a mogu. Evelin recimo mrzi kada pričam o medicini.
Izmišljam načine, nisam nešto kreativna ali ono..ne verujem da će se iko propitivati na KrstiTo po onoj staroj: Ponavljanje je majka mudrosti?
Medicina je jedna dobra detektivska pričaDa, medicina je kul, sad bih je upisao... da sam zdrav hehe
Pa da, misteriozna bolest napada glavnog protagonistu, ovaj se raspada a ne zna od cega, doktor radi pretrage pokusavajuci da sazna, svi rezultati su ok, a onda....Medicina je jedna dobra detektivska priča
Samokazna.Кажњена си?![]()
...prevremena ejakulacija.Pa da, misteriozna bolest napada glavnog protagonistu, ovaj se raspada a ne zna od cega, doktor radi pretrage pokusavajuci da sazna, svi rezultati su ok, a onda....