peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Demencija tj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
There he said it...prevremena ejakulacija.
Ne vidim ničiji profil. Ne znam ni kada je bila tu poslednji put.Možda je praecox zaspala.
A šta sam ti ja pričao za to, ali ti ne slušaš.Ne vidim ničiji profil. Ne znam ni kada je bila tu poslednji put.
Zaebala sam se. Nema sad nazad.A šta sam ti ja pričao za to, ali ti ne slušaš.
Ček' ček', pa šta je od tih namirnica dobro za......kad već nije za učenje?Jela sam kikiriki slani, leba i piletine. I crnu čokoladu. Ko da ću da se......a ne da učim. Sad pijem kafe.![]()
Kikiriki valjda.Mada ne smatram da išta ima veze.Ček' ček', pa šta je od tih namirnica dobro za......kad već nije za učenje?
Tako sam ja saznao da su me ražalovali moderatorstva, posto dok si mod mozes da vidis ko je kad tuNe vidim ničiji profil. Ne znam ni kada je bila tu poslednji put.
Ti si bio mod ?Tako sam ja saznao da su me ražalovali moderatorstva, posto dok si mod mozes da vidis ko je kad tu
A ko nije, samo ko je zurio na autobus etcTi si bio mod ?
Najbolji do sada.Ti si bio mod ?
Ja sam bila najbolji mod tako mi se čini, objektivnoNajbolji do sada.
Tamo na nasem cetu sam uveo anarhiju, svako moze svakog da banuje, brise i dodaje teme itd, milinaNajbolji do sada.
Gde si ti bila, na Medicini?Ja sam bila najbolji mod tako mi se čini, objektivno![]()
Reddit?Tamo na nasem cetu sam uveo anarhiju, svako moze svakog da banuje, brise i dodaje teme itd, milina
Aha. Na Zdravlju.Gde si ti bila, na Medicini?
Ja mislim priča o KrstariciRedit?
Ne smem da se doxxujemReddit?