pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Ne mora , to sam ja izmislila. Ne ljušti se , sama se skine.Mora i da se ljusti? Nema sanse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora , to sam ja izmislila. Ne ljušti se , sama se skine.Mora i da se ljusti? Nema sanse.
Svakako, no passaranNe mora , to sam ja izmislila. Ne ljušti se , sama se skine.
Jel voliš slatkiše ?Svakako, no passaran
Ofc, ali sam ko fol na nekoj dijeti, jedem ove sugar freeJel voliš slatkiše ?
Mozda bih i mogao, treba mi neki supstitut za slatkis, a da je zdravo, ili bar da nije nezdravoako voliš , dopašće ti se, ako ne voliš - nemoj ni da probaš.
3-4 komada max . Rajski su slatke.Mozda bih i mogao, treba mi neki supstitut za slatkis, a da je zdravo, ili bar da nije nezdravo
Daj mi jos neke stavke sa malo kalorija, ako znas3-4 komada max . Rajski su slatke.
Nemoj uzeti sušene , nego one u četvrtastim kutijama, sveže urme.Daj mi jos neke stavke sa malo kalorija, ako znas
https://forum.krstarica.com/threads/b-i-i-x-i-i-i-4.930716/page-69#post-43122512Nemoj uzeti sušene , nego one u četvrtastim kutijama, sveže urme.
Bilo koje voće možeš, ali od urmi ne postoji ništa slađe i zdravije.
Mene sad kopka što je ona rekla da se jedu valjda na nepar. Znate kako je bila lepa ta devojka? Pre le pa.https://forum.krstarica.com/threads/b-i-i-x-i-i-i-4.930716/page-69#post-43122512
O tome sam već dovoljno rekao.
Generalno ih više jedem u toku posta, i naravno svježe.
Predah?Spora sam. Ništa ne valja učenje. Ne mogu se naterati da radim.To nisam ja. Ja sam od onih tipova koji uvek kažu " Rešiću " i uvek rešim.
Sada sve izmiče polako.
U predahu sam 4 meseca.Predah?
to ti je rana demenšaSpora sam. Ništa ne valja učenje. Ne mogu se naterati da radim.To nisam ja. Ja sam od onih tipova koji uvek kažu " Rešiću " i uvek rešim.
Sada sve izmiče polako.
Nisam neurolog ali mogu da pogledam.to ti je rana demenša
pritom ona jeste lekarska struka, sto me ne zauzdava da postavim dijagnozu. Audacity.Nisam neurolog ali mogu da pogledam.
To to, kada skrndelj startuje dobru ribu, pa se ova zbuni na sekund kako je to uopšte moguće, pa brat iskoristi ukazanu priliku i završi posao.pritom ona jeste lekarska struka, sto me ne zauzdava da postavim dijagnozu. Audacity.
Nzm, kod mene je brat i startovao i zavrsavao posao, a skrndelj je stajao sa strane, gledao i mrzeo gaTo to, kada skrndelj startuje dobru ribu, pa se ova zbuni na sekund kako je to uopšte moguće, pa brat iskoristi ukazanu priliku i završi posao.
Dešavalo se.
Banat.Где ти је ово?