pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Nije trebalo da idem, sad sam luda za tim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada više bazenNije trebalo da idem, sad sam luda za tim.
Ma i to pride. Šta ja to radim sebi?Nikada više bazen![]()
Meni je zivotna zelja da kad porastem budem starac iz Starca i Mora
Vozila sam čamac par km, mnogo lepo ! Držala pravac, brzine nisam savladalaMeni je zivotna zelja da kad porastem budem starac iz Starca i Mora
Camci su super, pogotovo ako imaju one kabine s krevetom, stolicem i regalom sa 50 vrsta viskija.Vozila sam čamac par km, mnogo lepo ! Držala pravac, brzine nisam savladalajer je objašnjenje trajalo 8 sekundi - ovo , ovo,ovo...Vozi sad !
![]()
Misliš na jahte. Ma ne, ovi klasika, što jednostavniji, bliže si vodi , imaš pride i jedno veslo ako okine motor. Vidi mene ..jednom se vozila i vozila i već imam mišljenja.Camci su super, pogotovo ako imaju one kabine s krevetom, stolicem i regalom sa 50 vrsta viskija.
da, zaboravio sam da je tebi voda prioritetMisliš na jahte. Ma ne, ovi klasika, što jednostavniji, bliže si vodi , imaš pride i jedno veslo ako okine motor. Vidi mene ..jednom se vozila i vozila i već imam mišljenja.
Ljulja više na moru, ovde je mirniji tok. Kada se ulazi ljulja opasno , posle ne.ja bih se samo zavukao u kabinu i povracao od morske bolesti
neki mi je plan da u skorije vreme probam pecanje, mislim da ce mi ta frekvencija odgovaratiLjulja više na moru, ovde je mirniji tok. Kada se ulazi ljulja opasno , posle ne.
Meni nije odgovarala, jer su mi dali da pecam ali ne kao pustiš u vodu i čekaš nego stalno motaš onom mašinicom i zabacuješ stalno i ode na dno u mulj ili po granama. Zabacivala sam ukoso pa je nezgodno.neki mi je plan da u skorije vreme probam pecanje, mislim da ce mi ta frekvencija odgovarati
Ma gde bre, pa necu Mobi Dika da pecam, nego onako zabacim i cekam da trzneMeni nije odgovarala, jer su mi dali da pecam ali ne kao pustiš u vodu i čekaš nego stalno motaš onom mašinicom i zabacuješ stalno i ode na dno u mulj ili po granama. Zabacivala sam ukoso pa je nezgodno.
To sam i ja mislila pa mi ovo uvalli , držiš taj konac šta li je i u jednom momentu moraš da zakočiš . Dok ti skontaš , zakočiš kad se nabije udica u mulj i grane . Zato sam ja profi zabacivala po drveću na obali i posle 3 pokušaja rekla - Evo vam štap nazad.Ma gde bre, pa necu Mobi Dika da pecam, nego onako zabacim i cekam da trzne
Jedeš li urme?Pa o čamcima, ima log'ke ako mene pitaš
Ne bre, je l to kao onaj osuseni badem sto lici na suvu sljivu?Jedeš li urme?
Predivne su . Slatke. Badem je gorak.Ne bre, je l to kao onaj osuseni badem sto lici na suvu sljivu?
Ma mislim izgledaju kao sasušeni badem, to sam htio reći. Nisam generalno ljubitelj tih stvari koje liče na smežurani prst posle sat vremena boravka u vodi.Predivne su . Slatke. Badem je gorak.
Jedem ih tako što ih pustim pod mlaz tople vode i tako lako oljuštim.Ma mislim izgledaju kao sasušeni badem, to sam htio reći. Nisam generalno ljubitelj tih stvari koje liče na smežurani prst posle sat vremena boravka u vodi.
Mora i da se ljusti? Nema sanse.Jedem ih tako što ih pustim pod mlaz tople vode i tako lako oljuštim.