- Poruka
- 85.204
Strpi se još malo sa ubijanjem da diplomiraš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Diplomirala sam odavno , ovo je nešto drugo. Neće mi sat vremena oduzeti sad neko vreme.Strpi se još malo sa ubijanjem da diplomiraš![]()
pa tamo im mnogo jak standard a ovde kvalitetni zubariMoji poznanici došli iz Norveške- ona je odavde, on Norvežanin, rade oboje i žive u Norveškoj. I otišli skupa kod zubara da popravljaju, rešavaju zube kod nas.
@mario80 bi se onesvestio da čuje
Bilo mi je glupo da pitam zašto ovde, da li zbog cene ili kvaliteta naše usluge. Opet i to pada u vodu jer imaju osiguranje, a dobar stomatolog je dobar bilo gde.
priznajem, kriva samNema @peti ligament nikog. Nema je @Red, nema @pura moca -piše tamo po glupim temama a samo je ova pametna (), nema @Mugatu , @Primi ide u ilegalu , @eveline se muva tamo sa Ženama i to jednom nedeljno, @sir patula je izgubljen u vremenu i prostoru kao i uvek, @момоа - i njega nema, ne znam šta radi. @@@@@@ Neki nas ne poznaju i tako. Težak je forumski život.
Nervozna sam jer ne učim, noću pročitam sat dva otaljavim - pa nisam stvarno normalna. Idem na Dunav za vikend - zaslužila nisam.
Upiši , lepo je. Samo ja sam od onih 5 do 12. Nikad ne krenem na vreme da učim.A ja taman razmišljala da opet neke škole upišem. Hm, znači ipak ne![]()
Hebe me slobodno vreme za to! Kada bi se sam dan produžio na jedno 36 sati! Ili još bolje - da ne moram da idem na posao! Jaooo divote!Upiši , lepo je. Samo ja sam od onih 5 do 12. Nikad ne krenem na vreme da učim.![]()
Tu sam u okolišu, nomadski životarim, nisam ni znao da ova tema još radi, osim kao poligon za s.patulinu i moju razmenu Buterinovih memea, bar je tako bilo kad sam zadnji put navratio u posjetNema @peti ligament nikog. Nema je @Red, nema @pura moca -piše tamo po glupim temama a samo je ova pametna (), nema @Mugatu , @Primi ide u ilegalu , @eveline se muva tamo sa Ženama i to jednom nedeljno, @sir patula je izgubljen u vremenu i prostoru kao i uvek, @момоа - i njega nema, ne znam šta radi. @@@@@@ Neki nas ne poznaju i tako. Težak je forumski život.
Nervozna sam jer ne učim, noću pročitam sat dva otaljavim - pa nisam stvarno normalna. Idem na Dunav za vikend - zaslužila nisam.
Drago mi je što smo se nakratko *videli*Tu sam u okolišu, nomadski životarim, nisam ni znao da ova tema još radi, osim kao poligon za s.patulinu i moju razmenu Buterinovih memea, bar je tako bilo kad sam zadnji put navratio u posjet
#metooDrago mi je što smo se nakratko *videli*![]()
Zašto je prvo slovo hirurgije i imunomodulatora malo, a Biološke terapije i Kortikosteroida veliko?Inače , stručne knjige su teške i lepljive jer se sada radi očigledno po nekom američkom šablonu. Ogromne tabele, skorovi , to je neki tip , izvinjavam se, ali pro*eravanja , previše skraćenica a latinski ko da je iščezao. O srpskom jeziku i da ne govorim.
Naprimer:Pogledajte prilog 1525676
Step up , top down...pa ti vidi.Zašto je prvo slovo hirurgije i imunomodulatora malo, a Biološke terapije i Kortikosteroida veliko?