pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Da, s vremena na vreme prošetam po ivici zakonaDa, sećamo se afere naočare.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, s vremena na vreme prošetam po ivici zakonaDa, sećamo se afere naočare.![]()
Što Primi prilaziš doktorima ?Danas upoznah jednog doktora, hirurga ginekologije, nevezano za njegov posao.
Cuo sam da je doktor i pitam ga, jos mu persiram (50ak godina ima) Vi ste neki doktor? Izlece mi to neki...a on se nasmija i kaze a jesam propali doktor.
Sto rekoh propali?
Pa to neki... hahahaha
Aaaa nije se naljutio ali mu nije bilo svejedno, sta cu, ne znamizguglah ga, vidim popularan medju zenama, svaka se kune u njega.
nadam se da mi nije zamjerio, pricali smo malo i okej je bio.
Posao...prilazim doktorima, politicarima, mafijasima, farmerima, itd.Što Primi prilaziš doktorima ?![]()
Ne znam! Pozdrav za njegaGde je @peti ligament , zna li se šta?
vidi stvarnoУ овој кафани нисам био 100 година. Али буквално
Кажем ти ја!vidi stvarno
![]()
Ne radimo trenutnoУ овој кафани нисам био 100 година. Али буквално
Nije, bre, platila sam porez juče, imam izvod iz banke.( utaja poreza)
Ti si platila , ali ja sam prenela na račun na Karibima gde imam vikendicu i par jutara zemlje i nisku stoku. Čuvamo ... pa kako nam bogda.Nije, bre, platila sam porez juče, imam izvod iz banke.![]()
Ништа, дај да кафану преселимо тамо!Ti si platila , ali ja sam prenela na račun na Karibima gde imam vikendicu i par jutara zemlje i nisku stoku. Čuvamo ... pa kako nam bogda.
Eto meni nove afere
Pa da, takav je plan.Ништа, дај да кафану преселимо тамо!![]()
pa gde je taj recept? oću i jaJeste i on.
Mimoilazimo se. Bila je super tema na filmu koju je Hrleći otvorila i napravila sam piletinu po receptu Red koji je fantastičan.
Ne može. Nisi bila tu!pa gde je taj recept? oću i ja
bila sam zauzeta, to nije razlog da izvisim, uzurpadoroNe može. Nisi bila tu!
Evo pronašla. Citirala sam sve poruke pa brisala 56 poruka jer sam smotanabila sam zauzeta, to nije razlog da izvisim, uzurpadoro
utefterila sam, hvala, mila