- Poruka
- 73.794
Pa i ja sama. Ali kad pomislim koliko će to kose da bude, puno kupatilo, posle to treba da čistim i tako...ja obično razmišljam oko 3 minuta, onda se latim makaza
sama
naučila sam onaj butterfly cut
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ja sama. Ali kad pomislim koliko će to kose da bude, puno kupatilo, posle to treba da čistim i tako...ja obično razmišljam oko 3 minuta, onda se latim makaza
sama
naučila sam onaj butterfly cut
Ali u moru se ne možeš kupati zimi , u bazenu možeš. Neka je deset metara dug samo.Zavrtelo bi mi se u glavi..hahaha tamo vamo 100 puta ,Bolje imati more pored kuce, oko bazena uvek ima posla.
Faca si.Godinu dana sam plivala baš redovno , ali sad manje jer ne mogu da učim i plivam. Mnogo mi nedostaje. Moraću da naučim da plivam a opet da mogu i da učim.
naibolje da imaš pare, pa da si pored mora kad hoćeš, a kad nećeš onda ti plaćeno lice održava bazenBolje imati more pored kuce, oko bazena uvek ima posla.
pa ono jeste, najbolje da je zadržiš na mestu gde ne pravi lomPa i ja sama. Ali kad pomislim koliko će to kose da bude, puno kupatilo, posle to treba da čistim i tako...
Pa koliko može da košta bazen ja ne znam.naibolje da imaš pare, pa da si pored mora kad hoćeš, a kad nećeš onda ti plaćeno lice održava bazen
ja za sada sam sebi upriličila novu veliku kadu u kojoj plutam kad mi dođe da dobijem vodeni zagrljaj
Vidiš da neće. Ja bih napravila lom i hodala po tom lomu.pa ono jeste, najbolje da je zadržiš na mestu gde ne pravi lom![]()
Važno je reći da ja nisam realnaPa koliko može da košta bazen ja ne znam.
Moze, probao sam. Ovaj rodjak u Hrvatskoj isao na surf i zimi redovno.Ali u moru se ne možeš kupati zimi , u bazenu možeš. Neka je deset metara dug samo.Zavrtelo bi mi se u glavi..hahaha tamo vamo 100 puta ,![]()
Eh, znaci bazen = kuca sa dvoristem a ne stan...da je sve sredjeno jer neces bazen ako nijePa koliko može da košta bazen ja ne znam.
i jaaaVidiš da neće. Ja bih napravila lom i hodala po tom lomu.
Kuća ne mora da bude sređena , samo bazen koliko košta ?Eh, znaci bazen = kuca sa dvoristem a ne stan...da je sve sredjeno jer neces bazen ako nijenekih 15 hiljada, sta je to za doktore.
![]()
Napolju je bilo plus 40 , bazen oko 28 stepeni a tuširanje hladnom česmovačom ( nisu imali toplu/mlaku vodu ) je bilo uz vrisak i psovanje u sebi.Moze, probao sam. Ovaj rodjak u Hrvatskoj isao na surf i zimi redovno.
Volim hladnu vodu, cesto se jutrom tusiram skroz hladnom vodom, ali ono je bilo nesto drugo. Mislio sam da sam ostao bez genitalija, da prostis.![]()
https://poolset.net/kategorija-proizvoda/montazni-bazeni-1-5m-dubine/Kuća ne mora da bude sređena , samo bazen koliko košta ?
Kakav ces doktor da budes? Mislim sta ce ti biti posao?Kuća ne mora da bude sređena , samo bazen koliko košta ?
Nemam kuću ali mi se dopada jaoj
Videću Primi šta ću uraditi sa subspecijalizacijom. Učim još godinu dana ako uspem da je dobijem.Kakav ces doktor da budes? Mislim sta ce ti biti posao?
Sta je plan? Oces li biti hirurg? Radices operacije? Koja ti je subspecijalizacija?Videću Primi šta ću uraditi sa subspecijalizacijom. Učim još godinu dana ako uspem da je dobijem.
Ne , ne ja sam internističkim granama, ne znam još uvek niti mogu ja da biram, sve zavisi.Sta je plan? Oces li biti hirurg? Radices operacije? Koja ti je subspecijalizacija?![]()
Moja menaDJerka bi rekla: Ne mogu da radim u prljavoj kuhinji!Pošto su se svi zvezdani aspekti poklopili, @Mugatu opet banovan, nekako su stvorili idealni uslovi za otvaranje nove kafane.
U odsustvu Ive Memento i Montgomery alias Strki - koja izuzetno nedostaje, meni je pripala čast da otvorim vrata mestu gde ćemo nastaviti da razmenjujemo recepte.
Pogledajte prilog 1426866
Link do stare kafane, ako nekom zatreba.
https://forum.krstarica.com/threads/forumski-buvljak.428741/page-795#post-47870708
Moguce, narocito ako si kontras po prirodi.@sir patula imam neki utisak da kada bih živela na moru nekako bih obožavala skijanje , ali ne na vodi.
Ne znam da li jesam, mislim da čovek najmanje zna o sebi.Moguce, narocito ako si kontras po prirodi.
Da, sećamo se afere naočare.Ne znam da li jesam, mislim da čovek najmanje zna o sebi.
Još gore, ne umem da skijam. Imala sam prilike da naučim, instruktor bio , ali nije bilo snega. Nisam kontraš većma baksuz.