Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali u moru se ne možeš kupati zimi , u bazenu možeš. Neka je deset metara dug samo.Zavrtelo bi mi se u glavi..hahaha tamo vamo 100 puta ,:lol:
Moze, probao sam. Ovaj rodjak u Hrvatskoj isao na surf i zimi redovno.

Volim hladnu vodu, cesto se jutrom tusiram skroz hladnom vodom, ali ono je bilo nesto drugo. Mislio sam da sam ostao bez genitalija, da prostis. 😄

Moze, probao sam. Ovaj rodjak u Hrvatskoj isao na surf i zimi redovno.

Volim hladnu vodu, cesto se jutrom tusiram skroz hladnom vodom, ali ono je bilo nesto drugo. Mislio sam da sam ostao bez genitalija, da prostis. 😄
Napolju je bilo plus 40 , bazen oko 28 stepeni a tuširanje hladnom česmovačom ( nisu imali toplu/mlaku vodu ) je bilo uz vrisak i psovanje u sebi.

@eveline bojim se da ti mene zamišljaš ko opaku plivačicu. Ne, ja sam labudovo jezero unatraške 90 posto a 10 posto pokušaj opake plivačice. Osim što volim da plivam, volim i da ne mislim...i odem tamo da ne mislim. I onda se usred bazena kiliberim ili se setim nečega na ivici bazena i zapitam: A zašto to tako?..Sa strane nemam pojma kako sve to deluje ali mogu da pretpostavim. :D

Pošto su se svi zvezdani aspekti poklopili, @Mugatu opet banovan, nekako su stvorili idealni uslovi za otvaranje nove kafane.

U odsustvu Ive Memento i Montgomery alias Strki - koja izuzetno nedostaje, meni je pripala čast da otvorim vrata mestu gde ćemo nastaviti da razmenjujemo recepte. :rumenko:

Pogledajte prilog 1426866

Link do stare kafane, ako nekom zatreba.
https://forum.krstarica.com/threads/forumski-buvljak.428741/page-795#post-47870708
Moja menaDJerka bi rekla: Ne mogu da radim u prljavoj kuhinji!
Ovo vise lici na kantu za djubre ali razasute po radnoj povrsini.

To malo ja komentarisem al sam zato skuvao pasulj - iz mrtvih dize!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back