peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Tvoj imenjak, normalnoJel neko od ovih mojih pajtasa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj imenjak, normalnoJel neko od ovih mojih pajtasa?
Sudaramo se. Ovi profi i ne gledaju kuda plivajue jbg, a vikendom je i onako prevelika guzva
Jao da, divan je, jedini preostali (sem mene) Momcilo necetnik u univerzumuTvoj imenjak, normalno![]()
Jednom me je brat poveo na trening dok je isao na plivanje, i to mi se desilo par puta, predjem u suprotnu traku i opicim nekog u glavuSudaramo se. Ovi profi i ne gledaju kuda plivaju
I ne uzimam ključić. Sve stavim u ranac, patike samo ostavim , a ranac na tribine.Jednom me je brat poveo na trening dok je isao na plivanje, i to mi se desilo par puta, predjem u suprotnu traku i opicim nekog u glavu
Doci cu jednom da ti budem cheerleader na tribinamaI ne uzimam ključić. Sve stavim u ranac, patike samo ostavim , a ranac na tribine.
Pa vidim da su se brojni vratili, ne znam ko ti sve nedostaje?Jao da, divan je, jedini preostali (sem mene) Momcilo necetnik u univerzumu
A to će se desiti nikadaDoci cu jednom da ti budem cheerleader na tribinama
Svuda su osim ovde, a ja obratnoPa vidim da su se brojni vratili, ne znam ko ti sve nedostaje?
Ok, nema ih na ovoj temi, ali tuda su negdje.
Msm necu se najaviti, samo cu te aposteriori obavestiti na Krizi "e videh te danas kad si se skljokala"A to će se desiti nikada
A čekaj ..ti to zamišljaš da sam upala u bazen kotrljajući se. Ne. Nisam ja te srećeMsm necu se najaviti, samo cu te aposteriori obavestiti na Krizi "e videh te danas kad si se skljokala"
Aha, zaboravih da je u svlacionici, to je onda manji blam, ali verovatno isto boliA čekaj ..ti to zamišljaš da sam upala u bazen kotrljajući se. Ne. Nisam ja te sreće
Prostrla sam se po pločicama u svačionici. Naježim se kad se setim.
Nije me niko video, to daAha, zaboravih da je u svlacionici, to je onda manji blam, ali verovatno isto boli
Predivno je.Svaka čast.Vidite kakvu sam loptu napravila detetu da bude deo torte! Dole ide zeleni šlag, kobajagi trava i ćao.
Pogledajte prilog 1436857
Gde ste, mačići!
Jel @peti ligament popio vitamine na politici?
Jel @pikax počela da se farba?
Jel @момоа planira da menja ovaj iritantni avatar?
Jel @eveline javila šta u vezi posla?
Jel @pura moca išao danas na posao da spava?
Jel pitao neko za @Red i zašto ne?
Kaži da. Opusti se, šta ima veze.Trebalo bi da pevam glupave karaoke sledećeg petka čoveče a slušaju teške gluposti. Ne znam. Ne znam šta da kažem ,pozvali su me.
Ovo stvarno tvoj mačak ili sa neta neki?
Ja cionist i moj mačak
Moj mojOvo stvarno tvoj mačak ili sa neta neki?