- Poruka
- 7.955
Jasno se vidi kad je pesma pisana iz nekomercijalnih razloga, te pesme obicno izdrze test vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas danas napisah na nekoj temi da nisam cuo dobru meinstrim muziku zadnjih 10-15 godina. Nije samo kod nas, i ovo sto forsiraju zapadni mediji i platforme je blagi uzas. Da se krstis i rukama i nogama.Svako vreme je imalo i sunda i dobroga, sund vreme pojede kako obicno bude i kako treba da bude, pa se mozda prisnazuje utisak da je nekada sve bilo bolje jer je opstalo samo dobro... no. 00s su bile zadnje dobre godine u muzici, filmovima i svim tim modernijim kulturnim stvarima.
Ovo kasnije sve sami schrott.
Isterali ste nas na ulice sad vam opušci smetaju. Šta je sledeće?Kakav red, to su kafići, ne pušići.
Onaj nes klasični ali piše cream. Dođe kao prah.a koji si to nes pravila?
Treba vas u kanalizaciju, kao nindza kornjaceIsterali ste nas na ulice sad vam opušci smetaju. Šta je sledeće?
Da, globalno sam i mislio. Sve je kontaminirano debilizmom i primitivizmom.Bas danas napisah na nekoj temi da nisam cuo dobru meinstrim muziku zadnjih 10-15 godina. Nije samo kod nas, i ovo sto forsiraju zapadni mediji i platforme je blagi uzas. Da se krstis i rukama i nogama.
Znaci ili neki tralala catchy ritam svaka pesma ista ili neko sranje da bi izazvali reakciju. Ja to zovem muzika za butike jer tamo je uglavnom cujem.Da, globalno sam i mislio. Sve je kontaminirano debilizmom i primitivizmom.
Poslušaj. Odlična pesmaHtedoh da cujem koliko je sranje pesma ali bojim se zaglavice mi u glavi kao Ana Bekita.
Imagine Dragons, ako si pogledao dovoljno americkih reklama za auta, verovatno si cuo sve njihove pesme. Svaki pop/rock klise pronadjes kod njih.Znaci ili neki tralala catchy ritam svaka pesma ista ili neko sranje da bi izazvali reakciju. Ja to zovem muzika za butike jer tamo je uglavnom cujem.
Objava rata.Isterali ste nas na ulice sad vam opušci smetaju. Šta je sledeće?
manemojteTreba vas u kanalizaciju, kao nindza kornjace
Diskriminacija svuda, recimo doktori i profesori, nastavnici to ne mogu biti ako su pusaci.Isterali ste nas na ulice sad vam opušci smetaju. Šta je sledeće?
Gledaj svoja posla.Diskriminacija svuda, recimo doktori i profesori, nastavnici to ne mogu biti ako su pusaci.
Pa hajde, nije ovo 1960. pa da cigare reklamirate kao da su ibuprofen.
To je moj posao kao i svih ljudi.Gledaj svoja posla.
Potresla sam se , sad ću dve zaredom.To je moj posao kao i svih ljudi.
Zamisli da djeca u skolama gledaju nastavnice kako puse ili dodjes kod doktorice a ona pusi, sto sam licno dozivio pocetkom godine prilikom ljekarskog pregleda.
Bas me zanima rade li to one/oni sto su zaposleni u Njemackoj ili Finskoj ili Norveskoj.
Posle se neko pita zasto nam je svaka balkanska drzava banana, zato sto svakog boli k za sve.
nećukliknem