peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Nije loše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da. imam.Da li postoje još uvek mobilni telefoni , oni koji nisu android , bukvalno najjednostavniji mogući ?
Imala sam nokiu na preklop e sad ne znam koji je to model bio. Padala , padala ništa joj nije bilo. Onda sam jedne noći prosula čašu vode po njoj i nastavila da spavam. Ujutru sam je jedva otvorila , nasisala se vode , bila duplo veća. Kad otvorim - RADI.Jel se secate lajf tajmera na starim nokiama?![]()
...ali da se kupe , na novo. Da li se to može kupiti uopšte ?da. imam.
da...ali da se kupe , na novo. Da li se to može kupiti uopšte ?
da...ali da se kupe , na novo. Da li se to može kupiti uopšte ?
Nisam iznenađena.da. imam.
Nemoj to da mi radišIma de oces, zezam se.
Kad se to desi telefon stavis u pirinac da prenoci, pirinac tokom noci privuce kineze koji dodju i poprave telefon.Imala sam nokiu na preklop e sad ne znam koji je to model bio. Padala , padala ništa joj nije bilo. Onda sam jedne noći prosula čašu vode po njoj i nastavila da spavam. Ujutru sam je jedva otvorila , nasisala se vode , bila duplo veća. Kad otvorim - RADI.
Neverovatno.
jeeeel?Nisam iznenađena.
Mislim da sam ranije vidjao na Nisovim pumpama neki Sagem sa vip brojem za par hiljada dinara.Nemoj to da mi radiš![]()
Može Sinan, ali kad Ljuba kaže "plačite sa mnom, jesenje kiše", to je to...Joj Sinane
Da.jeeeel?
Eeee, ali kad se batica skine na koncertu, ne mora više ni da peva.![]()
Slobodno, nećebolinećukliknem
Više ono kako se kreće i ta energija. U principu, možda i jedini plavušan koji mi je super.
Aha, kapiram.Više ono kako se kreće i ta energija. U principu, možda i jedini plavušan koji mi je super.
Što?Obrisi link pls.
Vidi ti se profil kroz share.
poštenoОтишао на забаву
Целу ноћ сам плесао
Попио сам шеснаест пива
И започео свађу
Али сада сам изнурен
Немаш среће
котрљам се низ степенице
Превише пијан да бих је*ао