момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.343
cela bixi tema ti je jedan veliki ganov monolog sa povremenim upadicama ostalih clanovaA što vas dvojica ne pređete na pp.
Upadate mi u razgovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cela bixi tema ti je jedan veliki ganov monolog sa povremenim upadicama ostalih clanovaA što vas dvojica ne pređete na pp.
Upadate mi u razgovor.
Meni svaka skoro radna. Tako sam u mogućnosti.prošla bila radna ova nije. Ne bi za 500 evra ustao u 6 sutra.![]()
Pa nisam ja ni u jednom od ta dva.Pravo je pitanje gde je Pika, u Beogradu ili Belgorodu.
Može! Ko nije bio dobar?@Red ..uvedi ovde malo discipline...

Zezam se za jednodelni, nemoj prilaziti ako ikad vidis.Idem i ja definitivno. Nisam 5-6 dana. Ali ne u Bg.

Jesam glupa al ne baš tolikoZezam se za jednodelni, nemoj prilaziti ako ikad vidis.![]()

Tvoj opis vremena je bar licio na Srbiju, njen i ne bas.Pa nisam ja ni u jednom od ta dva.

Pika me tera u pp..i to jos sa @Pacho Herrera ...nema smisla..Može! Ko nije bio dobar?![]()
Стварно није у реду.Pika me tera u pp..i to jos sa @Pacho Herrera ...nema smisla..
Браћа...како си ти провео дан...?cela bixi tema ti je jedan veliki ganov monolog sa povremenim upadicama ostalih clanova
Млати се политиком.Браћа...како си ти провео дан...?
Што су те опет бановали?
...heb..politiku...Млати се политиком
Koja je ideja za lepu, suncanu subotu?Млати се политиком.
Иди у Еден на кафу и смути од чега оћеш. Ја сутра виђам децу а у недељу идем напоље са једном дамом.Koja je ideja za lepu, suncanu subotu?
Dobar planИди у Еден на кафу и смути од чега оћеш. Ја сутра виђам децу а у недељу идем напоље са једном дамом.
...pusti neki film...pozovi devojku...decka...I...odma ban?
Sem toga?
NIsta, samo toI...odma ban?
Sem toga?

Da, taj lik pati od toga da mu se posveti pažnja, to je tako boring da se ne da opisaticela bixi tema ti je jedan veliki ganov monolog sa povremenim upadicama ostalih clanova
Od kad mi je na ignoru, broj poruka se smanjio za 80%Da, taj lik pati od toga da mu se posveti pažnja, to je tako boring da se ne da opisati
Kad odignorišem da bih povezala ostale, zbog konteksta, smorim se jer baš uvek zateknem "kme kme najžešći sam iebač, kako, kako ne vidite svi" i sličnoOd kad mi je na ignoru, broj poruka se smanjio za 80%
Evo granulo sunce toliko da moram svetlo da upalim ne vidim šta kucam.Koja je ideja za lepu, suncanu subotu?