sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Erm... pa bilo je toplo danas.I da...u životu neću više gledati vremensku prognozu. Ljudi u kaputima i jaknama , ja u letnjoj haljinici živa sam se zaledila + košava. Rekli su 30stepeni ....ha..ha.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Erm... pa bilo je toplo danas.I da...u životu neću više gledati vremensku prognozu. Ljudi u kaputima i jaknama , ja u letnjoj haljinici živa sam se zaledila + košava. Rekli su 30stepeni ....ha..ha.![]()
E vidiš, ja nikako da naučim taj deo kad idem ranije, ja samo kasnije.Juče sam radio ....skoro kao ti. Ceo dan. Te sam danas otišao ranije. Sad se malo igram, odmaram. Drago mi je da ti je bolje.![]()
Jeste. Sneg nije pao ujutru .Erm... pa bilo je toplo danas.![]()
E jeste. Ja se obukla slojevito, u radnji mi nije baš toplo bilo, posle izašla da nešto kupim, kad nisam pala u nesvest. Nisam očekivala da je toliko toplo.Erm... pa bilo je toplo danas.![]()
I ja isto kažem al mi niko ne veruje...inace sam super lik...
Ne. Ja ni zimi ne nosim perjanu više od tri puta. Nosila sam majicu na bretele, tanku pamučnu majicu na duge rukave, još nešto tako tanko pamučno kao kardigan, farmerke, letnje platnene patike, ešarpu, naočare i jaknu tanku. Još sport bili torbu, ceger pun zavesa i vode i sat. Eto...A šta ste nosili ? Perjane jakne pa ste se raskomotili ?
prošla bila radna ova nije. Ne bi za 500 evra ustao u 6 sutra.E vidiš, ja nikako da naučim taj deo kad idem ranije, ja samo kasnije.
Subota radna ili počeo vikend?

Pa da...ne bi...a da je neka akcija...prošla bila radna ova nije. Ne bi za 500 evra ustao u 6 sutra.![]()
...pa jutros nije bilo strasno...ja u duksicu...opusteno...Zimi na minus 20 nosim farmerice i ništa ispod..nikad. Ali ovo ujutru što sam doživela , kakav blam i smrzavanje.
Pa skinite se u haljinu letnju pa dođite da razgovaramo....pa jutros nije bilo strasno...ja u duksicu...opusteno...
...joj..Dokazi!
Pravo je pitanje gde je Pika, u Beogradu ili Belgorodu.E jeste. Ja se obukla slojevito, u radnji mi nije baš toplo bilo, posle izašla da nešto kupim, kad nisam pala u nesvest. Nisam očekivala da je toliko toplo.
Pa skinite se u haljinu letnju pa dođite da razgovaramo.

Nisam ni izlazio vani do 2. I tad u majici, kako i spada na 30 stepeni.A šta ste nosili ? Perjane jakne pa ste se raskomotili ?

То су слободне сктивности, шут ет вил штоб се рекло. Кад морам онда ми мрско.Pa da...ne bi...a da je neka akcija...
Nisam htela ženstvena da budem nego mačka.
...aj molim te..si htela da budes zenstvena...ne ide i lepo i komotno...
To t kaem...zamisli da te ceka neka cica na poslu...То су слободне сктивности, шут ет вил штоб се рекло. Кад морам онда ми мрско.