момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.530
"Jel mozes jedno kolce da mi istesterises?"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije meni gvozdje toliko bitno, imao sam jednom nezeljeni efekat jer sam pio dosta zelenog caja i spojilo me u kombinaciji s hranom.Svo meso ima sasvim dovoljno. Eto recimo ako te zanima ovo : resorpcija je bitna jer se ne resorbuje sve što se unese, naročito veštački , treba manje miligrama da bi se iskoristilo bolje i bez neželjenih dejstava
dakle...i mi testerusu za trku imamo

i mi testerusu za trku imamo
WhyUlaznice za sedeća mesta na beogradskom kocertu koštaju 12.900 dinara, za stajanje 8.900 dinara, a za Feuer Zone (fan pit) 11.500 dinara.
kove za ramštajn ahahahahaaaa
pa ja ne bi otišao da mi plate 500 evra
Slusao sam neki intervju s njom, kaze da je to jedan od najkomplikovanijih instrumenata, nzm dal je to ono svaki pripadnik svoga konja hvali, ali ko znadakle...![]()
dosadno mi i to najblaže rečeno
pa da, ono... savij milimetar više nego je potrebno i totalno drugi tonSlusao sam neki intervju s njom, kaze da je to jedan od najkomplikovanijih instrumenata, nzm dal je to ono svaki pripadnik svoga konja hvali, ali ko zna
Kad zagrmi Dojcland Dojcland über allen u sred Beograda, ajme miniUlaznice za sedeća mesta na beogradskom kocertu koštaju 12.900 dinara, za stajanje 8.900 dinara, a za Feuer Zone (fan pit) 11.500 dinara.
kove za ramštajn ahahahahaaaa
pa ja ne bi otišao da mi plate 500 evra
Zamisli ulozis pola zivota da naucis da sviras nesto sto niko ne slusapa da, ono... savij milimetar više nego je potrebno i totalno drugi ton
Pačetina ima više nego piletina sigurno duplo , eto da uporedimo , ne znam ja tačno miligrame ali lako ćeš pojesti više piletine , pačetina je masnija. Skor bude isti .Nije meni gvozdje toliko bitno, imao sam jednom nezeljeni efekat jer sam pio dosta zelenog caja i spojilo me u kombinaciji s hranom.
zabole me ovaj ogromni racKad zagrmi Dojcland Dojcland über allen u sred Beograda, ajme mini
Sad si se doxxovozabole me ovaj ogromni rac
neseriii????Slusao sam neki intervju s njom
Znamo da imas ogromni _____neseriii????
e, uskoro će 2.sezona Severance-aSad cu Hereditary
nemam lažemZnamo da imas ogromni _____
Svaki koncert je dosadan, isao bih mozda samo da vidim taj vatra show, i to ako mi se obeca da Lindemann ispaljuje vatru iz dupeta kao Tos-1.dosadno mi i to najblaže rečeno