- Poruka
- 84.003
Red zasto si tako blue?Kao nisu nam sve koze na broju, a kad nemamo koze, dobar je i Konj.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red zasto si tako blue?Kao nisu nam sve koze na broju, a kad nemamo koze, dobar je i Konj.![]()
Krećem se lagano ka tome da postanem black. #crnamidušaRed zasto si tako blue?
Otkačite s konjem do ludilaovde se niko nije kačio
Niko ovde nije normalan , pa ni ti što nisu ovde. Opušteno.ok nisam normalan poyy
možeš i ti ja mislim, samo klikni , samo izađea to menšnovanje banovanih možete samo vi iz vlasti? što ja nisam mogla, a probala sam?
ma nije htelo, otkud znam, šta jemožeš i ti ja mislim, samo klikni , samo izađe
mnogo mi se sviđa ilustracija koju si odabralaPošto su se svi zvezdani aspekti poklopili, @Mugatu opet banovan, nekako su stvorili idealni uslovi za otvaranje nove kafane.
U odsustvu Ive Memento i Montgomery alias Strki - koja izuzetno nedostaje, meni je pripala čast da otvorim vrata mestu gde ćemo nastaviti da razmenjujemo recepte.
Pogledajte prilog 1426866
Link do stare kafane, ako nekom zatreba.
https://forum.krstarica.com/threads/forumski-buvljak.428741/page-795#post-47870708

Mnogo gotivan lik.Mugatu nam je u zatvoru.
@Mugatu
ovde mi se sve sviđa- i okrečeno i picaNisam gletovao ni smirglao, ako neko dodje pusticu mu film 'don t look up'.
Pogledajte prilog 1426890
Pojeo sam dobru picu, svidjela mi se:
![]()
Primi , reci da li je plafon bio suv u momentu fotkanja?Nisam gletovao ni smirglao, ako neko dodje pusticu mu film 'don t look up'.
Pogledajte prilog 1426890
Pojeo sam dobru picu, svidjela mi se:
![]()
nisam ga stavila na spisak jer si ti većKo fali? Meni pao na pamet @peti ligament . Ko još fali?
Hahahha nijePrimi , reci da li je plafon bio suv u momentu fotkanja?
presao sam dva puta i ostavio najlone jos uvijek da ujutru predjem treci put. Odlican je plafon, ko jos gleda gore. 
Reci nam nešto o sebi.Mnogo gotivan lik.![]()
Bitno da pređeš . Mora valjak ravnomerno , ne stavljaj toliko materijala na njegaHahahha nijepresao sam dva puta i ostavio najlone jos uvijek da ujutru predjem treci put. Odlican je plafon, ko jos gleda gore.
![]()
Kupio sam i neke garnisne i zavjese ali se ne zovu zavjesama jer nisu providne. Kao i dvije lampe...cijelu nedelju sam bio neplanirano slobodan pa malo sredih stan.ovde mi se sve sviđa- i okrečeno i pica
Zovu se draperi. Neprovidne zavese, mislim.Kupio sam i neke garnisne i zavjese ali se ne zovu zavjesama jer nisu providne. Kao i dvije lampe...cijelu nedelju sam bio neplanirano slobodan pa malo sredih stan.
Isao sam ravnomjerno u jednom pravcu ali kad to zavrsih nesto uzeh da 'popravljam' pa samo nakvasih taj dio sto se vidi na slici.Bitno da pređeš . Mora valjak ravnomerno , ne stavljaj toliko materijala na njega
Mislim da imam mali problem, visoke su 260cm a ove pozicije garnisni koje cu da iskoristim su 245cm ako sam dobro izmjerio.Zovu se draperi. Neprovidne zavese, mislim.
moje su sve u različitim bojama providne iz indian šopa , milina da se i opere i zakači. Trakice gore samo.Kupio sam i neke garnisne i zavjese ali se ne zovu zavjesama jer nisu providne. Kao i dvije lampe...cijelu nedelju sam bio neplanirano slobodan pa malo sredih stan.
Odneseš kod šnajderke da ti skrati. Obavezno da premeri svaku, vrlo retko su zaista dimenzije moje pišu.Mislim da imam mali problem, visoke su 260cm a ove pozicije garnisni koje cu da iskoristim su 245cm ako sam dobro izmjerio.
takodje sam ih planirao u ves masinu na gentle wash, ako je to dobra ideja.
...верници само...Hahahha nijepresao sam dva puta i ostavio najlone jos uvijek da ujutru predjem treci put. Odlican je plafon, ko jos gleda gore.
![]()