pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.877
Jesi ti bio ranije ovuda ili sada premijera ?...верници само...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti bio ranije ovuda ili sada premijera ?...верници само...
Oni gledaju kroz plafon....верници само...
A to je dosadno u pm, radije bih izbusio nove rupe i podigao garnisne.Odneseš kod šnajderke da ti skrati. Obavezno da premeri svaku, vrlo retko su zaista dimenzije moje pišu.
Нисам..можда само навраћ'о,свиђа ми се ваше друштво...Jesi ti bio ranije ovuda ili sada premijera ?
Mislila sam na forumuНисам..можда само навраћ'о,свиђа ми се ваше друштво...
Живац ко и ја...A to je dosadno u pm, radije bih izbusio nove rupe i podigao garnisne.
Активан револуционарно...Mislila sam na forumu
ovde dobrodošao svakako
Nije zivac nego mi je dosadno to, juce sam trebao da kupim gume za auto i nasao ponudu koja mi se svidjela...kazem covjeku ocu.Живац ко и ја...
uff ovo je bilo strogo, ko na prijemnomReci nam nešto o sebi.
Kako da te pitam indikrektno koji si bio ?Активан револуционарно...

Red i ja vršimo unakrsno ispitivanje hahahahahahauff ovo je bilo strogo, ko na prijemnom
Kako da je nazovemo?Veoma nekreativan naziv teme poyy
Moje je da kritikujem i blatim, ne da budem pametan.Kako da je nazovemo?
Nije zivac nego mi je dosadno to, juce sam trebao da kupim gume za auto i nasao ponudu koja mi se svidjela...kazem covjeku ocu.
On kaze: znaci da ih porucimo, treba im 5-6 dana da stignu.
I ja odustanem, kazem necu, mislio sam da ih imate na lageru.
Ааа...не...нисам имао старији налог...слабо палим...Kako da te pitam indikrektno koji si bio ?![]()
Od koga je - dobro je.Moje je da kritikujem i blatim, ne da budem pametan.
Ali zbog čega je gospodine opet ? Otvarač mozga....opet ?Ааа...не...нисам имао старији налог...слабо палим...
Naziv je u najmanju ruku dobar prema postovanju ljudi koji su otvorili prvu temu prije toliko godina i nesto radili sa njom...mi smo kao virus koji je napao (zapustenu) temu i oteo kontrolu.Kako da je nazovemo?
Pa kad ti prvi put otvore mozak, dobro je.Ali zbog čega je gospodine opet ? Otvarač mozga....opet ?
To je ključna stvar u pitanju.

e, odlično je ovoForumski buvljak II - lady in red swimsuit