Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ne volim baš Tita. Al ako si mislila na vreme u kom su ljudi bili informisaniji, školovaniji, miroljubiviji, nežniji, opušteniji, pošteniji, skromniji, neviniji, jednom rečju ljudskiji, onda da.Da li neko na temi voli Tita pa da se družimo ili da budem jedina pa da furam taj fazon?
A pesme?Pa, ne volim baš Tita. Al ako si mislila na vreme u kom su ljudi bili informisaniji, školovaniji, miroljubiviji, nežniji, opušteniji, pošteniji, skromniji, neviniji, jednom rečju ljudskiji, onda da.
Muzika, ili koje pesme?A pesme?
Što?Mrtva sam!
Ajme mini eto jos jedne zajednickosti, Zivija Drug Tito i kosmopolitski light komunizamDa li neko na temi voli Tita pa da se družimo ili da budem jedina pa da furam taj fazon?
Neironicno volis Tita?Da li neko na temi voli Tita pa da se družimo ili da budem jedina pa da furam taj fazon?
Muzika, ili koje pesme?
Ne smem da odgovorimNeironicno volis Tita?
Zbog prethodne poruke ! Aloe 400m za 17 min
Promaklo mi, ezveeneeZbog prethodne poruke ! Aloe 400m za 17 min
Divizija Savina bije teski boj, heeej hajj hejj hoooj bije teski boj
Najavi. Da se namunjim.Necu sad kad me ocekujes
nemoj, ja ti volin onako poplavljene usne i smrezurane prste aka wanna be leseveNajavi. Da se namunjim.
Znači da otplivam 3 sata pa onda. Mislila sam da se očešljam - to meni znači da se namunjim.nemoj, ja ti volin onako poplavljene usne i smrezurane prste aka wanna be leseve
Jok, ovaj prvi deo ce biti just fineZnači da otplivam 3 sata pa onda. Mislila sam da se očešljam - to meni znači da se namunjim.
I takva mrdam. Ne vredi Momo, nikad neću biti Lora.Jok, ovaj prvi deo ce biti just fine
Sad me optuzujes za nekrofiliju, sta :/I takva mrdam. Ne vredi Momo, nikad neću biti Lora.
Nisam na to mislila.Sad me optuzujes za nekrofiliju, sta :/