pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.427
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nekako mislim da bi ona najpre rekla da joj ništa nije falilo u komunizmu (kao što i nije) ali neće da ispadne da promoviše komunizam.Da, Repsi hoće priču da su je terali da ima jednaka prava ka' i muški i da je bilo strašno, ali ne ume ona to da iznese
Da, ko će objašnjavati da nije to bio onaj čelični sovjetski nego lajt varijanta titinog izobilja i uživanja u farmerkama iz Trsta i spavanju po klupamaJa nekako mislim da bi ona najpre rekla da joj ništa nije falilo u komunizmu (kao što i nije) ali neće da ispadne da promoviše komunizam.
Mada opet mislim da ona zapravo nema baš toliku dubinu i da je jednostavno ne interesuje da se udubljuje u bilo koju temu i da samo čeka kraj da ode na moru na manikir.
Pa da ma neko ubije.Beograđani ne reaguju na tri prsta, moraš drugi pozdrav
Pogledajte prilog 1640012
Poslednja memorable pica mi je bila u Grčkoj. Ljudi je napravili da otkida.Meni je bucko institucija, kada dođem u BG, to mi je redovna stanica.
I ljepša i pametnija polovina se već navikla, ne samo navikla, već insistira na održavanju tradicije![]()
*Miroslav Ćosović intensifies*Pa sad... ne znam kako to da ti saopštim, a da ostaneš živ...
kod Srba da, ali ovde pričamo o BeograđanimaPa da ma neko ubije.
Taj pozdrav je, za razliku od okolnih naroda, veoma nepopularan kod Srba.
Sad kad se Ligi i Zabranjeni udruže, prevrnuće BG naopaćke
Ma jok, konobar je bio momčina, odmah sam vidio da nije drugosrbijanac.kod Srba da, ali ovde pričamo o Beograđanima
nemaš kome, slabo oni izlaze na vazduhA i šta ja imam da mašem drugosrbijancu.
Kako je kapiraš da Nona pokušava da nabode nas vračarce povijesničarePa da ma neko ubije.
Taj pozdrav je, za razliku od okolnih naroda, veoma nepopularan kod Srba.
Kad mi ovako nejmdropuješ nekog NPC-a*Miroslav Ćosović intensifies*
drago mi je da je bar neko ukapiraoKako je kapiraš da Nona pokušava da nabode nas vračarce povijesničare
Da, poznato je da odmah stavim drugu stranu na ignor i napustim forum
Moraš grublje, ne konta Ligi te lajt fore, pokušaj sa "a kad eliminirate bošnjačke fetuse..." itd
Kapiram, ali ne dam na tebe!Kako je kapiraš da Nona pokušava da nabode nas vračarce povijesničare
To je najjači lik u istoriji Crne Gore, napisao svoju istoriju, a onda na wiki stavio da nema fakultetsko obrazovanje (nema ga ni Tesla).Kad mi ovako najmdropuješ nekog NPC-a
Nema niko mene pravo da proziva osim tebe, "neće nju niko mlatit dok sam ja živ, osim mene" etcKapiram, ali ne dam na tebe!
Stvarno ne pratim to toliko detaljno, znam par bitnih imena (Crvena, Milo, Sekula), dovoljno da mogu s tobom da se konfrontiram na bazičnom nivou.To je najjači lik u istoriji Crne Gore, napisao svoju istoriju, a onda na wiki stavio da nema fakultetsko obrazovanje (nema ga ni Tesla).
I ta njegova istorija je sad praktično zvanična istorija Crne Gore, električar (čini mi se) koji je nadjebao sve CG istoričare.
Ljubomoran sam na Nonu, kad te po glavi šibaNema niko mene pravo da proziva osim tebe, "neće nju niko mlatit dok sam ja živ, osim mene" etc