Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1731239108760.png

Da, Repsi hoće priču da su je terali da ima jednaka prava ka' i muški i da je bilo strašno, ali ne ume ona to da iznese
Ja nekako mislim da bi ona najpre rekla da joj ništa nije falilo u komunizmu (kao što i nije) ali neće da ispadne da promoviše komunizam.

Mada opet mislim da ona zapravo nema baš toliku dubinu i da je jednostavno ne interesuje da se udubljuje u bilo koju temu i da samo čeka kraj da ode na miru na manikir.

Ja nekako mislim da bi ona najpre rekla da joj ništa nije falilo u komunizmu (kao što i nije) ali neće da ispadne da promoviše komunizam.

Mada opet mislim da ona zapravo nema baš toliku dubinu i da je jednostavno ne interesuje da se udubljuje u bilo koju temu i da samo čeka kraj da ode na moru na manikir.
Da, ko će objašnjavati da nije to bio onaj čelični sovjetski nego lajt varijanta titinog izobilja i uživanja u farmerkama iz Trsta i spavanju po klupama

To je najjači lik u istoriji Crne Gore, napisao svoju istoriju, a onda na wiki stavio da nema fakultetsko obrazovanje (nema ga ni Tesla).

I ta njegova istorija je sad praktično zvanična istorija Crne Gore, električar (čini mi se) koji je nadjebao sve CG istoričare.
Stvarno ne pratim to toliko detaljno, znam par bitnih imena (Crvena, Milo, Sekula), dovoljno da mogu s tobom da se konfrontiram na bazičnom nivou.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back