peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Plus ranije kad popijem, srbovanje na max, sad sve nešto relativno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam tu prolazila, vazda sam pila neke glupe kafe.Standardno, buckili je isti otkad ja znam za njega (2006)
Meni je bucko institucija, kada dođem u BG, to mi je redovna stanica.Nisam tu prolazila, vazda sam pila neke glupe kafe.
Beograđani ne reaguju na tri prsta, moraš drugi pozdravSad ti baš pijem sa bratom, uništio ga Beograd, bukvalno nijednom nije potegao tri prsta kada zove konobara.
Pa sad... ne znam kako to da ti saopštim, a da ostaneš živ...Bez zezenja, što kaže Piksi, da nisam Srbin ja bih se ubio
A koga si od ta dva popljuvalaTo je ta razlika između Slovena i zapada
pa nasA koga si od ta dva popljuvala
Da, evo lajkovah. Ako me zezaš...pa nas
pitaš da znaš da li da lajkuješ?
![]()
brate salu na stranu ida grob :OPa ****** smo Severinu, Adrianu Limu i IDU PRESTER!!!
Tramp nije konzistentnu rečenicu u stanju da sastaviKoliko mi je smešno kad intervjuišu Melaniju uvek pokušavaju da pronađu neku substancu, nešto ali ona svaki odgovor rastopi u besmisao.
I ona i muž joj su toliko nekako plitki kao plitak potok.
zabelezicemo za momente kad bude bitno !Koliko mi je smešno kad intervjuišu Melaniju uvek pokušavaju da pronađu neku substancu, nešto ali ona svaki odgovor rastopi u besmisao.
I ona i muž joj su toliko nekako plitki kao plitak potok.
A opet je na celu vodece drzave na svetu.Tramp nije konzistentnu rečenicu u stanju da sastavi
Nju pitaju kako je bilo odrastati u komunističkoj državi, je li bilo špijuniranja komšija, kako je to oblikovalo tvoju ličnost,Tramp nije konzistentnu rečenicu u stanju da sastavi
Da, Repsi hoće priču da su je terali da ima jednaka prava ka' i muški i da je bilo strašno, ali ne ume ona to da izneseNju pitaju kako je bilo odrastati u komunističkoj državi, je li bilo špijuniranja komšija, kako je to oblikovalo tvoju ličnost,
Melanija: Da, okruženje utiče na naše
odrastanje.
Mislim kapiram da bi Ameri voleli da čuju nešto sočno ali, ne znam, dete od 10 godina bi ubacilo malo suštine