момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.373
Jery ides ti na sajam, sad neironicnocatki ste, volin vas ♥
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jery ides ti na sajam, sad neironicnocatki ste, volin vas ♥
ne verujem da ću da idem, imam posla- da tražim posao, pa tako da ću malo visiti u Bg, a kad visim, onda imam puuuno obavezaJery ides ti na sajam, sad neironicno

Da, saobracaj je katastrofica, no naviknes se.Gde da parkiram u Bg ? Na drvetu ? Ne znam kako ljudi žive u Bg. Imam utisak kad bih ušla u kružni kod Slavije da bi ostala da se vrtim , a ima jedna ulica sa nacrtanim narandžastim - NE BLOKIRAJ. Ja bi blokirala.
Ne usuđujem se da vozim u Bg.
https://www.probotanic.com/proizvod/probotanic-ulje-divljeg-origana/Nemam. Razmišljam da sa Tylola pređem na neku rakiju. Hvala.
Ja sam se odvalila od spavanja. I opet se jedva probudila. Jedva čekam nedelju, da spavam duže. Onda u nedelju neko seče drva ili se neko seti da zove telefonom ili tako nešto...opet kokošinjac, konstatujem

zbog tebe ne bi otisao ni duzinu kabla od punjaca za laptop <3Jel odlaziš isto zauvek kao što si otišao zauvek sa ove teme zbog mene?
A mrzi me sad da tražim ono kad si dva puta odlazio zauvek.zbog tebe ne bi otisao ni duzinu kabla od punjaca za laptop <3
sem ukoliko si dobra dusa i dobra cka

U Tesaloniki ulazis bukvalno sat vremena sa 60 km/cas...svidelo mi se...sve cekas...centar...i na kraju...lepsi prilaz nego centar......a atina je tek konfuzija za vozace...tamo se ni lokalni taxisti ne snalaze najbolje...danas sam se bas raspricao...nameravam da nadmasim muskog...e...da..puuu za meneee...Ja sam vozila kroz Solun , obilaznicu , 10 traka u jednom trenutku. To sam mogla, ovo...NE.
Zemun i izlazak na put za NS ne računam , to nije problem. Nisu problem ni nepoznati gradovi.
Dokazi!...inace sam super lik...

Ћао, систер. Јел боље?Ćao, @Pacho Herrera , brate moj!
Вреди ићи само због предгрупа.švabo i metal
Bolje! Napunila sam se juče ko ćurka i danas je bolje. Šta ima kod tebe?Ћао, систер. Јел боље?
Juče sam radio ....skoro kao ti. Ceo dan. Te sam danas otišao ranije. Sad se malo igram, odmaram. Drago mi je da ti je bolje.Bolje! Napunila sam se juče ko ćurka i danas je bolje. Šta ima kod tebe?