pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.174
Ne pratim. Neka oni prate Mene.Jao, to mi je omiljeno, jeri pratis Hjubermanov podkast

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pratim. Neka oni prate Mene.Jao, to mi je omiljeno, jeri pratis Hjubermanov podkast

skromnoNe pratim. Neka oni prate Mene.![]()
Takva samskromno
daj neku hot slikuTakva sam
nećemo da nam pričaš ko doktorkaMoram da kažem da je bolje u obićan jogurt staviti neko voće
Ko doktorka i ko komunista
a šarana???najviše volim pastrmku i oslića
ovo ostalo - ne
a ja se naložila da kupim Džonatana Frenzena PjuritiPoceo sam Amjericku Tragiku
jersi još sa dignutim kracima i viklerima?Nikad nije kasno.![]()
Malo jesam, malo nesam. Ali bez viklera. Najdalji domet mi je da osušim fenom i eventualno se očešljam, ali sad sam samo osušila i češljala se prstima.jersi još sa dignitim kracima i viklerima?
šta bih ja dala za to češljanje prstima i bez četki i vikleraMalo jesam, malo nesam. Ali bez viklera. Najdalji domet mi je da osušim fenom i eventualno se očešljam, ali sad sam samo osušila i češljala se prstima.
Ja to ne mogu, stvarno ne mogu. Eventualno sad urolam kosu pa zakačim šnalom preko noći i sutra imam lokne. Ali definitivno nisam u stanju da imam frizuru koja se fenira ili tako nešto.šta bih ja dala za to češljanje prstima i bez četki i viklera
a i njih sam uvela umesto feniranja koje je teže
Možea šarana???
Nemoj to da gledaš dođi ovde da ćaskamo o književnosti naročito jaX je postao nakupina boleštine. Na video s izranjavanom i mrtvom decom iz Gaze na hiljade psihopata slavi i likuje.
Dugo nisam video nešto jezivije i bolesnije, jer nije reč o par debila, nego masi koje je medijska mašinerija galvanizirala i naložila zbog svete krave.
Hot hot hot hot ..Kida. Oslepiš. Ludilo.daj neku hot sliku
saću da spavam odma pakad jutri oću da vidim a ti obrisala